Šta je novo?

Yettel banka aplikacija

sh_

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2005
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
5950x, DeepCool ak620
Matična ploča
Gigabyte B550 pro
RAM
64gb
GPU
RTX 3900
Storage
Samsung 990pro 2tb
PSU
LEADEX III GOLD 850W
Kućište
Fractal Torrent
Monitor
ROG Strix XG43VQ
Miš & tastatura
Logitec G703
Mobilni telefon
iphone 14pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Postovani,
proslo je dosta vremena od promene aplikacije.

1. Uplata iz inostranstva - moram uci u staru aplikaciju da posaljem potvrdu (fakturu) i saglasnost posto u novoj opcija ne postoji !!!??
2. Slucajno sam imao 10 online transakcija u 24h i blokirane su mi naredne do sledeceg dana, polomio sam se trazeci gde se nalazi promena limita za broj transakcija i posle sat vremena pozvao podrsku i receno mi je da je u staroj aplikaciji !!!??

Prvo pitanje je koja je svrha nove aplikacije kada pola stvari ne podrzava? Drugo pitanje je jos koliko cu morati da se patim i da trazim gde je sta moguce uraditi umesto da imam sve na jednom mestu?

Hvala.

Isto je sa podelom na rate za kreditnu karicu samo u staroj aplikaciji

Не ради очитавање куер кода после ажурирања апликација, само ме занима којем идиоту је пало на памет да се на тај начин корисници логују на веб сајт.

Kako mi je istekla licna karta, ne dajete mi vise da saljem dinare, nego mogu "samo da primam" iste.
Zasto to?

Pre odgovora, Yettel zaposleni (botovi u ovoj temi), razmislite... mogu da primam, ne mogu da saljem, zasto?
Ako mi neko od Vas botova odgovori smisleno, dobice banana frape besplatno!
Onaj ko odgovori kao klasican bot, dobija frape, ali bez banane...

Tako je u svim bankama, nije samo do Yettel-a. Ponašanje m i ebankinga nakon isteka ličnog dokumenta je tako i regulisano zakonom. Račun može da prima novac, ali dok se ne identifikuješ banci sa novim dokumentom ne možeš da raspolažeš svojim novcem.

@srkiller odgovoriću ti kao klasičan bot: neke banke su netolerantne u slučaju kašnjenja radi ažuriranja podataka i sistem im je baždaren da se automatski blokira račun nakon isteka lične isprave (lk ili pasoša), dok ima i onih poput Rajfajzena koje tolerišu još neko vreme pa traže da je obnoviš čim se pojaviš na šalteru.

Posto ih ne zanima ni da daju bilo kakav odgovor, prebacio sam sva sredstva u drugu banku i prebacio se na lite paket (besplatan) cisto da zadrzim broj racuna.. Isto tako ih ne zanima ni aplikacija vise od godinu dana.. Srecno

Malo je ovde omašen potforum. Namenjen je podršci Yettela kao operatera, mada su i oni zamrli. Ali sve i da nisu, ne bi mogli da odgovore na bankarska pitanja.

• Like
Reagovanja: sh_
Malo je ovde omašen potforum. Namenjen je podršci Yettela kao operatera, mada su i oni zamrli. Ali sve i da nisu, ne bi mogli da odgovore na bankarska pitanja.

Ja se izvinjavam, nisam video na vreme da nije za banking.. Mada pitanja / konstatacije nisu imala veze sa bankingom nego zasto je potrebno vise od godinu dana da se napravi aplikacija da radi a ne da koristimo 2 aplikacije i stari sajt :) Mada me vise ni ne interesuje, srecno ostalima :)

U koliko je prekrseno neko pravilo neka moderatori izbrisu temu i izvinjavam se jos jednom.

@srkiller odgovoriću ti kao klasičan bot: neke banke su netolerantne u slučaju kašnjenja radi ažuriranja podataka i sistem im je baždaren da se automatski blokira račun nakon isteka lične isprave (lk ili pasoša), dok ima i onih poput Rajfajzena koje tolerišu još neko vreme pa traže da je obnoviš čim se pojaviš na šalteru.
Такво прикупљање података је противуставно.

Такво прикупљање података је противуставно.
Takvo prikupljanje podataka je regulisano zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma. Zakon o zaštiti podataka ličnosti dalje navodi da se osnovni podaci obrađuju uz saglasnost i ona je sadržana u ugovoru, a ukoliko se odredbe odnose na opšte uslove znači da je automatski klijent saglasan sa obradom tih podataka. Samim tim, prikupljanje i obrada su ustavni.

Ma kapiram, ali zamrzavanje sredstava da ih prebacujem na rezije i sl... samo sto imam nedavno isteklu LK,
... gde zivimo, u orvelovoj 1984?

Pa ***, ako ti je istekla LK ti kršiš zakon i time su ti prava ograničena

Takvo prikupljanje podataka je regulisano zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma. Zakon o zaštiti podataka ličnosti dalje navodi da se osnovni podaci obrađuju uz saglasnost i ona je sadržana u ugovoru, a ukoliko se odredbe odnose na opšte uslove znači da je automatski klijent saglasan sa obradom tih podataka. Samim tim, prikupljanje i obrada su ustavni.
Једно је закон, друго је Устав. Људи не знају своја основна права. Није џабе 2001. уништен банкарски сектор и СДК.
Pa ***, ako ti je istekla LK ti kršiš zakon i time su ti prava ograničena
Мени је лична била истекла преко 5 месеци па ме нико није обавестио о томе да су ми права ограничена.

Ustavom je određeno da se obrada podataka vrši u skladu sa zakonom. Teorije zavere, ravnozemljašenje i kvazi desničarenje su propaganda na koju ne padam.

Nazad
Vrh Dno