Na YT klipu ima opcija da se ugasi internet placanje preko ovog switcha, ali na android app to nema, imam najnoviju verziju app sa play store.
Pogledajte prilog 457465
Samo još da omoguće i potvrdu o plaćanju u PDF-u na mail i što se mene tiče takođe mogu staru da brišu!Ubaceni limiti, sto se mene tice mogu da brisu staru app sad
U narednih nekoliko nedelja neometano možete nastaviti da koristite postojeću veb aplikaciju
Ono što nedostaje ovim obaveštenjima na samim stranama Yettel bank web site-a jeste datim objave istih.Sa sajta:
Potpuni prelazak na Yettel Bank mobilnu aplikaciju | Banka u pokretu i tvoj partner u digitalnom bankarstvu.
Yettel Bank je prva prava mobilna i digitalna banka u regionu, koja je u potpunosti dizajnirana za vas, i zato uvek nastojimo da vam pružimo jedinstvene ponude na tržištu i omogućimo održivi razvoj.www.yettelbank.rs
Meni za dosta plaćanja u inostranstvu debitnom karticom na POS terminalu piše podizanje gotovine. No, nije naplaćena naknada za podizanje na bankomatu u inostranstvu.Primetio sam još jednu beta bolest, koja bi nekima izbiljno mogla da uzme novce ako se tako vodi. Za neka svoja kartična plaćanja preko interneta, ispred imena prodajnog mesta mi piše: podizanje gotovine...
I sad, zamišljam nekog sa start paketom, šta će se desiti sa takvim brljotinama. Kakva crna gotovina. HOće li svaki put da mu naplati po 200 ili koliko već? I to takvih transakcija baš imam i od domaćih i stranih trgovaca.
Kakvo ti je misljenje o AIK mbankingu onda? Ja do sada nisam imao ni jedan problem, ali se verovatno zbog besplatnog odrzavanja, besplatne provizije i mogucnosti dizanja na bilo kojem bankomatu prebacujem u YBNe znam, meni je ovo sve izgledalo prilično neozbiljno. A opet, otvorio sam račun usred ove gungule pa nemam ni pravo da se mnogo žalim.
Bilo kako bilo, mislim da i o Yettelu i o drugim bankama dovoljno govori to da i ovakva, polu-proizvod, često bagovita i sa smanjenim brojem funkcija, aplikacija im je i dalje ispred dobrog broja velikih, "matorih" banaka. Ja sem OTP-a, Inteze i Raiffa zaista ne bih mogao da navedem bolju aplikaciju, a do sad sam prošao svih 10 najvećih banaka u ovoj državi.
Mada ostalo je da vidimo web banking, tu sam ipak malo skeptičan, ipak ne mogu da kopiraju češku braću u tom pogledu pošto je njihov ebank (sudeći po login stranici) bedniji od Mobi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari