- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Ne znam da li oni imaju pristup tome da li je telefon prepaid ili postpaid tako da stavi svoj broj pa probaj.
Uvek mogu da traže poslednji račun.
Ne znam da li oni imaju pristup tome da li je telefon prepaid ili postpaid tako da stavi svoj broj pa probaj.
Takva su iskustva kad si "nedavno" počeo da koristiš kartice, sa real-time verifikacijom...
A i ne sećam se da sam ikada ispustio karticu iz ruke prilikom plaćanja. Obično je "prislonite ovde karticu" ili "ubacite ovde karticu", a ne "dajte mi karticu".
Mislim da većina ljudi nije nikada videla imprinter 😊Takva su iskustva kad si "nedavno" počeo da koristiš kartice, sa real-time verifikacijom
A nekad si davao karticu i čekao da je provuku kroz imprinter, čak i da telefonom zovu Visa centar da dobiju autorizaciju i broj transakcije...
Pozdrav
Potpuno je promasena mobilna (za sada,a nadam se i iz razloga sto jos nisu sve funkcionalnosti uveli pa nemaju sta drugo da stave na pocetni ekran) iz razloga sto prikazuje stanje na svim racunima (mnogo je bolje ono biranje na Mobi aplikaciji- ne mora krug da bude,ali biranje) i gomilu drugih bespotrebnih gluposti.Ispade kao da je reklamna aplikacija za usluge nego funkcionalna za iste.Svakako se nadam da ce vremenom to sve doci na svoje,jer zvanicno aplikacija i nije izbacena tj ne znam da je neko dobio zvanicno obavestenje,niti link na sajtu vodi do Apple/Google store-aMeni se nova aplikacija ne dopada. RF aplikacija mi je mmnoooogo lepša od ove nove YB. Srećom, verujem da je neću koristiti više od dva puta godišnje i da ću ostati na web aplikaciji, kad je jednom uvedu. Dotad stari Mobi Web vrši posao. Prikaz ukupnog stanja na svim mogućim računima je potpuno promašena ideja i ovo bi trebalo da bude podesivo, a znam da neće. Klasično zbunjivanje naroda. Sad ja imam na osnovnom računu 15 hiljada na štednji milion, na kreditnoj sto hiljada i ona će to sve da zbroji kao kupus salatu i prikaže tu cifru. Još da imam i dozvoljeno prekoračenje... Nepotrebno i glupo. Bojim se da će tako biti i na webu. To su potpuno odvojene stvari. Da sam želeo sva ta sredstva zajedno, onda bi bila na glavnom računu. Posebno će ljudima koji imaju dozvoljeni minus da bude zabavno.
Kliknem po 10 puta jer ne znam je li on spor ili nije registrovao dodirUkuca se pin, pa mora potvrda na "nastavi"... Jeste sporije
Već neko vreme, na Lite računu, naplaćuju uplatu EUR na bankomatu, 50din. Kao što naplaćuju i neuspešne transakcije karticom.Kakve to postoje provizije na uplatu/isplatu evra na sopstvenom bankomatu?
Kako je ovo legalno? Uplata/isplata sa sopstvenog racuna valjda mora biti free? Za fizicka lica barem?Već neko vreme, na Lite računu, naplaćuju uplatu EUR na bankomatu, 50din. Kao što naplaćuju i neuspešne transakcije karticom.
To se menja, novim tarifnikom.
Исто и мени.Jel nekom kasne push notifikacije za Apple pay? Meni već 5-6 dana kasne po 4-5 sati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari