Jel za kreditnu (interesuje me ako se koristi na odloženo do 30 dana) dolazi obaveštenje za prethodni mesec koliki je dug? I kad to stiže?
Imaju svoj ekvivalent u vidu usluge zvane "plati na broj mobilnog". Nije baš isto, ali postojalo je još u bivšoj Telenor banci, mnogo pre nego što je NBS uvela sistem Prenesi, a i uopšteno IPS, pa verovatno ne žele da odustanu od svoje originalne ideje. Imali su ranije i "plati na imejl", ali od toga su odustali.Da li postoje neko razumno objašnjenje zašto nisu implementirali ovaj servis ?
Baš sam razmišljao na tu temu, ali pretpostavljam da nemaju kapacitete za to, a Yettelove poslovnice su prilično rasprostranjene i ne čeka se dugo.Mogli bi da naprave otvaranje računa online kao Raiff, OTP, ProCredit, itd..
Ne moze u svakoj Yettel prodavnici da se otvoriYettelove poslovnice su prilično rasprostranjene i ne čeka se dugo.
Ovde gde sam ja bio jok. Doslovno je dokumentaciju za banku generisao isti računar koji mi je malo pre toga generisao dokumentaciju za postpejd ugovor za mobilni telefon.Pa imaju obicno neki cosak u radnji gde je radnik za banku.
Ranije se sve radilo na daljinu,ja sam preko sajta online sve odradio,stigla kartica i ugovor da potpisem na kucnu adresu posle mozda desetak dana.Ja sam otvorio 21.02. račun i stavili su mi broj telefona u srednji niz cifara. Niko me ništa nije pitao. Otvaranje računa je trajalo 10 min i zaista nije cimanje. Zamerka mi je ovo čekanje na kartice 15-20 dana bez mogućnosti da koristim digitalne verzije kartica.
Moguće je da stvarno u poslovnicama nemaju izbora, pošto su još neki to prijavili, ali definitivno ne mora ako započneš otvaranje preko aplikacije.Niko me ništa nije pitao.
Jeste, šteta što su to ukinuli ako stvarno ne može u svim prodavnicama da se potpiše ugovor. Ja sam onda imao sreću što mi je adekvatna radnja blizu.Ranije se sve radilo na daljinu
To i jeste bila prednost telenor banke i u tome su bili jedinstveni,na tome su najvise klijenata i stekli,i mene je to privuklo jer nisi morao nigde da ides nego sve online,to sto su promenili nema nikakvog smisla.Moguće je da stvarno u poslovnicama nemaju izbora, pošto su još neki to prijavili, ali definitivno ne mora ako započneš otvaranje preko aplikacije.
Jeste, šteta što su to ukinuli ako stvarno ne može u svim prodavnicama da se potpiše ugovor. Ja sam onda imao sreću što mi je adekvatna radnja blizu.
Pa bas to je cudno,krenuli su kao online banka a sad sve obrnuto,mozda je bilo zloupotrebljavanja pa su morali da batale taj pravac sta znam.Ova iskustva o kojima pričate sa otvaranjem računa mi zvuče kao, štajaznam, 2006 godina. Da mi neko priča, ne bih mu verovao. Račun otvoren u noći 10. septembra 2014. Sve završeno online na webu, odabran broj računa, paket usluga... Izašlo samo da u Telenor prodavnici potpišem ugovor. Otišao u Telenor, dobar dan, dobar dan. Devojka za tri sekunde pronašla moj zahtev, pročitala mi, pitala da li je to sve tako, potpisao, ona kliknula dvaput ovde, triput onde... Gotovo! DOk sam stigao kući, račun je bio otvoren i na njemu tri nulice.
Kakvi savetnici, kakve određene poslovnice i ostale PM.
Moglo je da se otvori bukvalno bilo kad, bilo gde. Sve ljude koje sam praktično doveo u banku su do 2021 otvarali račune na daljinu, potpisivali ugovore na daljinu preko kurira. Ovo sad zvuči tako 15 godina unazad. Baš se digitalizuju, nema šta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari