laksativ
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.11.2015
- Poena
- 155
Ma mislio sam na onaj keš bek za plaćanje na pumpama?Da, do 10. decembra
Ma mislio sam na onaj keš bek za plaćanje na pumpama?Da, do 10. decembra
Trajao je do 30. septembraMa mislio sam na onaj keš bek za plaćanje na pumpama?
Bilo bi lepo da im pišeš kroz zahtev u app/sajt, da vidimo da li ćeš dobiti isti odgovor... 😄
Svakako, što ih više ljudi bude smaralo, možda i primete i promene nešto.
I meni je kasnio za Cacak, stigao jutros.Da li nekome kasni racun na klik za EPS u NS? Uvek izgleda salju poslednjeg dana
Pa mislim preko aplikacije sam majci pokrenuo postupak i na sajtu pise da jos nije kreiran racun pa mi je chat podrska rekla da ce da kurir donese pa samo da potpise i bice aktivan e sad, ja sma isto tako probao jos 14 septembra mislim ali sam iso do poslovnice 23.9Ja sam morao u Yettel radnju, nije bio opcije donosenja ugovora.
Ako sam ih dobro razumela ako je preko Yettel.Bank nove aplikacija otvoren racun mora u poslovnicu/prodavnicu da se ide da se potpise ugovor, a ako je preko Mobi onda moze kurir. Sad valjda se za kurira moze cekati oko 7-10 dana ali to nisam zaista sigurna. Ja sam isla do Usca (rade od 10-18h) i potpisala sve tamo u par minuta. Samo sad cekam kartice vec dve nedelje 🙄Pa mislim preko aplikacije sam majci pokrenuo postupak i na sajtu pise da jos nije kreiran racun pa mi je chat podrska rekla da ce da kurir donese pa samo da potpise i bice aktivan e sad, ja sma isto tako probao jos 14 septembra mislim ali sam iso do poslovnice 23.9
Baš sad idete preko kurirske kada je haos sa onlajn prodavnicama i popustimaKoliko treba vremena da kurir donese ugovor za tr da se potpise
Mislim da je meni trebalo jedno 15-17 dana za karticu, a za ovo stvarno ne znam mucni su mnogo ali icicemo do poslovnice nije prob al kako mogu da se reklamiraju kao skroz digi banka kad idalje moras do njeAko sam ih dobro razumela ako je preko Yettel.Bank nove aplikacija otvoren racun mora u poslovnicu/prodavnicu da se ide da se potpise ugovor, a ako je preko Mobi onda moze kurir. Sad valjda se za kurira moze cekati oko 7-10 dana ali to nisam zaista sigurna. Ja sam isla do Usca (rade od 10-18h) i potpisala sve tamo u par minuta. Samo sad cekam kartice vec dve nedelje 🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari