Šta je novo?

Yettel – najbolja mobilna mreža i kućni internet

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Yettel-urucenje-Umlaut-nagrade-copy.webp

Yettel – najbolja mobilna mreža i kućni internet​

Yettel je ponovo potvrdio kvalitet svojih usluga – i to duplo! Operator je deveti put osvojio priznanje za najbolju mobilnu mrežu u Srbiji, kao i za najbolji kućni internet

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/yettel-najbolja-mobilna-mreza-i-kucni-internet/

Ja koliko vidim svaki operater stavlja u reklami na TV-u da je najbolji. Sad, kome je verovati pitanje je... Šta je problem kompaniji kao Yettel da plati određenu donaciju firmi koja će izaći i reći da su oni najbolji? Znamo da se to radilo i ranije kada su druge firme u pitanju, što ti dođe na kraju da sam sebe reklamiraš bez rezultata i merenja od strane svojih korisnika. :D

@dervisbegovic_ to sam i primetio koristeći malo i testirati za svoje potrebe...

A1 je "najbrži" jer ima najmanje korisnika. Da ih ima više rezultati bi bili drugačiji

Kriterijum ko je najbolji malo je rastegljiv i maksimalno subjektivan

maksimalno subjektivan

Doduše nisu najaktuelniji rezultati, ali mogu da služe kao orijentir za celu teritoriju Srbije.

Šalu na stranu, slažem se za subjektivan deo, jer može da se desi da predajnik vašeg provajdera ne postoji na vama bitnim mestima pa vam je signal/protok/kvalitet poziva katastrofa, džaba ovi generalni benchmark rezultati.

Umlait je bivsi tj rebrendirani P3

Nazad
Vrh Dno