Šta je novo?

Yeelight Light strip 1S konekcija na PC

Učlanjen(a)
10.12.2016
Poena
205
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 5900X + Phanteks PH14
Matična ploča
Msi Tomahawk B450
RAM
4X8 GB Corsair Vengeance
GPU
RTX 4070 Super Gigabyte Gaming OC
Storage
256GB M.2 Samsung + 1 TB SSD Samsung
Zvuk
Edifier R2000DB + Lucya DAC + Qed Profile 1
PSU
Corsair RM850X White
Kućište
NZXT Source 530
Monitor
LG 34GN850
Miš & tastatura
Corsair K70 MK 2 + Sabre Mouse
Laptop
MacBook Air M2
Mobilni telefon
Xiaomi 14 White - 512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Ima li šanse da se konkretno led traka iz naslova kontroliše putem računara. Standardna Yeelight APP samo može da pali i gasi, što mi ne odgovara. Yeelight Studio je nikako ne pronalazi, ni kada unesem IP adresu... Trenutno koristim Samsungov SmartThings, tu ima malo više podešavanja ali nema mogućnosti da se menja boja na računaru, na telefonu ima. Probao takođe i preko Google Home, radi na telefonu ali Home nema port za PC nego mora preko simulatora što je cimanje.

Izvinjavam se ako je tema na pogrešnom mestu, ako je potreno prebacite je gde odgovara.

Ja Imam ovu:

Sa aplikacijom na telefonu sve mogu da radim,palim,gasim,menjam boje,koristim predefinisane seme.

Ne znam da li sada taj model vode kao što je nekada bio Lightstrip 1S koji imam. Na telefonu sve radi bez problema, nego nisam mogao na računaru da namestim ali sam našao rešenje u međuvremenu. Da bi radilo na PCu preko Yeelight Studio aplikacije, lampe se prethodno moraju povezati direktno na modem/ruter uređaj na koji je kablom/wifi-jem povezan i PC, tada nađe bez problema i sve radi perfektno...

Nazad
Vrh Dno