Šta je novo?

Yamakasi 30" Sparta ?

Frubi

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
320
Pozdrav,
da li neko zna nesto vise da mi kaze o ovom monitoru? Cena mu je oko 450-500 $, ima rezoluciju 2560x1600, ips panel, imam opciju da mi stigne pa me zanima da li je ovo ok kupovina? Imam 4 27" monitora na stolu(dell hm2711, viewsonic neki i dva samsunga neka ) , ovaj mi zavrsava posao samo je bitan da radi ( jer mi ne treba za igrice , niti za obradu fotografije , niti za gledanje filmova samo mi je bitno da radi i da se vidi windows :)). Pa ako neko ima neku informaciju, bilo sta sto bi mi pomoglo da ne sprzim bas 500$ za dzabe :) znacilo bi mi.

Hvala

igrom slucaja ortak iz rumunije ima bas ovaj model, pa sam juce preko teamviewera malo gledao sta i kako, sve izgleda korektno, on mi kaze jedino nije slim monitor malo je deblji/tezi od dell-a recimo , ali koga briga bitno da radi stabilno i da moze da zavrsi posao ... tako da videcemo u narednom periodu , ako uzmem javicu utiske . ;)

Ne razumem sta mozes da vidis preko teamviewera? Inace, ako moze neko da ga proveri pri kupovini da li radi, i ako mozes da realizujes garanciju ako nesto bude, zaista ne bi trebao da razmisljas.

Nazad
Vrh Dno