Šta je novo?

Yamaha CRW-F1 ???

diviner

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
620
Posto definitivno nemam covjeka koji ovo moze dovuci od vana , a vidim da od "ovdi" nema nista od toga, postoji li kakva dobra dusa koja moze ovo odraditi onako usput......Cijena nije toliko bitna, ali da ne sisa:hump: po usima :D ! Ako neko ima ideju za "narucivanje" online (gdje, kako, iskustva koliko "cepaju" i slicno ctp; ) takodje bi bilo od pomoci !
Aj ...i ako nis' ne bude od ovog ...opet zivjeli cheers (D)

diviner je napisao(la):
Posto definitivno nemam covjeka koji ovo moze dovuci od vana , a vidim da od "ovdi" nema nista od toga, postoji li kakva dobra dusa koja moze ovo odraditi onako usput......Cijena nije toliko bitna, ali da ne sisa:hump: po usima :D ! Ako neko ima ideju za "narucivanje" online (gdje, kako, iskustva koliko "cepaju" i slicno ctp; ) takodje bi bilo od pomoci !
Aj ...i ako nis' ne bude od ovog ...opet zivjeli cheers (D)

Verovatno mogu da ti pomognem za CRW-F1SX - dakle externi SCSI...

Sto ? Da ne prodajes svoj :p :D ?
Salim se ja malo, nego nikako mi ne odgovara SCSI varijanta jer je potreban adapter (dobro...dobro...i nije toliko skup) a i sam SCSI kao "vrsta uredjaja" inicijalno poskupljuje stvar :( a svi znamo da cijena doticnog i nije bas "preniska" ! Napisi pojedinosti (cijena, nacin nabavke) pa da razmislim ! U svakom slucaju hvala !

PS. Zaboravih da stavim da me prvenstveno interesuje IDE varijanta pisaca !

Yamaha je stala sa proizvodnjom ovog uredjaja tako da verovatno 'vatas poslednji voz ako ga negde i pronadjes.

diviner je napisao(la):
Sto ? Da ne prodajes svoj :p :D ?
Salim se ja malo, nego nikako mi ne odgovara SCSI varijanta jer je potreban adapter (dobro...dobro...i nije toliko skup) a i sam SCSI kao "vrsta uredjaja" inicijalno poskupljuje stvar :( a svi znamo da cijena doticnog i nije bas "preniska" ! Napisi pojedinosti (cijena, nacin nabavke) pa da razmislim ! U svakom slucaju hvala !

PS. Zaboravih da stavim da me prvenstveno interesuje IDE varijanta pisaca !

Pre par nedelja sam nabavio za drugara nekih dvadesetak (naravno novih) SCSI rezaca. Sve uredno, full-pack (kutija, driveri, prazana CD-R, CD-RW 24x...).
Sumnjam da je uspeo da sve upotrebi, ali mogu da proverim sutra...
Provericu za tacnu cenu, ali znam da je bila ispod 200EUR-a
:)

ako trazis onaj F1-e sa Disk@2 tehnologijom (sa testa) i ja sam ga trazio pre nekog vremena, jedan od clanova foruma mi je rekao da ga ima u novom sadu, ali imena firme nikako ne mogu da se setim
a cena je bila ok 160

Ja sam ga video kod nas na news-u novog za 120eurica pre par meseci... za malo da ga kupim, ali mi je drugar rekao da ima nekih problema oko pisanja audio diskova, pa sam odustao?!

Eih...pa vjecito cujem glasine....te ima ih tamo...te ima ih ovamo....a kad pozovem, dobijem otprilike: Yamaha...hm...pa imali smo..... pozovite sledece sedmice mozda ih bude...a mozemo vam preporuciti Samsung (ili Teac) ctp; :boom: !!!

A na pitanje koje su konkretno modele imali i na spomen DiscT@2 tehnologije dobijam obocno odgovor: jel misliste na povecani bafer ili sta ! :p :beat:

Pa vi sad zakljucite ! :D ctp;

:wave;

JOBAH je napisao(la):
ali mi je drugar rekao da ima nekih problema oko pisanja audio diskova, pa sam odustao?!

Velika greshka! Tu je Yamaha najjachi pisach na trzishtu!

Bane

Bane je napisao(la):
JOBAH je napisao(la):
ali mi je drugar rekao da ima nekih problema oko pisanja audio diskova, pa sam odustao?!

Velika greshka! Tu je Yamaha najjachi pisach na trzishtu!

Bane

Il je taj njegov bio neispravan :p ! :D

Na stranu sala, ako neko negdje primjeti da se prodaje doticna spodoba , neka javi ....Unapred hvala !

Nazad
Vrh Dno