Šta je novo?

Yamaha BD-A1020 i CoDec support

El Toro Loco

Čuven
Učlanjen(a)
09.11.2003
Poena
619
Ukazala mi se prilika da povoljno pazarim polovnu Yamahu iz naslova ... uređaj je kao nov, nigde ogreban, stigao u kutiji sa poslednjim aktuelnim firmware-om ... ja presrećan.

Po specifikaciji pušta sve što na svetu postoji, plus što ima mogućnost i da sa USB-a ili LAN-a vuče sve i opet reprodukuje sve to na TV. And for a while, it was good ... Međutim, kada sam pokušao da pustim neke malo novije fajlove, regardless da li je .mp4 ili .mkv, prosto ih ne vidi ... :(

Kapiram - CoDec support. Video sam na forumu da postoji varijanta da svaki mkv "preradiš" tako da ne štedi na onim hederima i da će onda VEROVATNO sve da radi, al' ja trenutno tražim neko drugo rešenje.

Drugar koji mi je prodao Yamahu je pazario Marantza, koji ima problem sa ŠĐČĆŽ, al' je pisao Marantz-ovom support-u i relativno brzo su mu odgovorili da će krajem godine izbaciti novi FW koji će to da popravi ... SUPER! A gde ja da nađem support za Yamahu? Nigde na zvaničnom sajtu nisam našao nikakav support@ ili sličan mail, a svi linkovi vode u 4Audio.

Tamo su mi, pak, vrlo ljubazno objasnili da "svi kršteni plejeri" generalno imaju problem da prate sve najnovije kodeke, i ako mi treba nešto što će da pušta tako nešto sve, da uzmem neki WD ili sličan media player i da će on onda da pušta sve.

OK, može i tako, za koji mesec, al' nekako mi je čudno da uređaj koji košta oko 5 puta više od tog WD player-a ne može da pušta ni petinu onoga što može taj WD ...

Je l' imao neko slična iskustva i da l' postoji neki način da puštam "nove" fajlove, a da ne moram svaki da prepakujem?

Unapred hvala!

Nazad
Vrh Dno