Šta je novo?

Yakumo Mega-Image 84D

Ne vredi. Za 250 eur kod nas imaš npr. Fuji S5500. Nađi opise na netu. Ima ih puno a i na ovom forumu je prežvakan već.

NShappy je napisao(la):
Ne vredi. Za 250 eur kod nas imaš npr. Fuji S5500. Nađi opise na netu. Ima ih puno a i na ovom forumu je prežvakan već.

Ja u principu i planiram S5500 ali posto za ovaj Yakumo nisam siguran cenu uzeo bih ga u razmatranje kad bih ga nasao za ~200e. Na par mesta na netu su se pohvalno izrazili o njemu, mada mene u principu interesuju licna iskustva sa ovim aparatom.

ja ga dobijam za 150e novog pa ne nznam da li da ga uzmem... mislim za 150e sta ima da se kupi,,,, nije ni blizu onoga sto ovaj nudi, makar na papiru... zanima me ako ga neko ima, misljenje o aparatu

Onaj ko kupi Yakumo zazalice 100%. Ono sto pise na papiru je samo na papiru. Slike katastrofa (da neobrazlazem sta im sve fali) a kvalitet izrade samog uredjaja na nuli. Zaobidjite u sirokom luku.

Preporuka za Fuji S5500 ili za manje para Canon A510. Druge nemojte ni gledati.

Ljudi bre o chemu vi prichate :) Yakumo vs Fuji za iste pare ? :)

Takvi aparati se kupuju ako koshtaju 50-60e i nemash ni dinara vishe, a bash ti treba aparat. U svim ostalim sluchajevima o tome ne treba ni razmishljati..

pa ja pitam konkretno za 150e da li se isplati?
ako neko da fuji s5500 za 150e, odma, ali momentalno cu da uzmem.....

Ja sam video ovo "da li vredi za sumu od 200-250e..."

U svakom sluchaju, ne vredi nikakve pare za koje mozesh da kupish digitalac sa "firmom". Za 150e uzmi A510...

ne bi bilo lose pogledati canon a610. oko 230e je

Poslednja izmena:
Vrh Dno