Šta je novo?

Yahoooo!

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
Posle duzeg vremena zaljenja tzv. Yahoo Customers Care(ne jebu me ni dva posto),
odlucih ovde da pitam sta se to kog ***** desava.Vec nekoliko godina najnormalnije koristim yahoo mail account,ali u zadnje vreme,nikako nece da posalje mail.Koristim onaj novi yahoo mail beta,ali nema izgleda sa tim veze,nece da posalje ni onaj obican yahoo interfejs.
Kad god pokusam da posaljem iskoci neki server internal error,bas tako pise,i tako zadnje dve nedelje.Pitao sam drugove kod njih sve OK,bojim se da me nisu stavili na neku spam listu,ali nema razloga za to.POMOC!

Najmanji problem je da obavestis sve sa kojima komuniciras: posaljes svima mail sa obavestenjem da si promenio adresu i nista vise. A taj "500 internal server error" je normalna pojava. To sto tvojim ortacima radi nalog pokazuje samo da nije "prs'o" ceo Yahoo, vec samo racunar na kom se bas nalazi tvoj akaunt. Nikakva spam lista.

ili podesi autoreply na yahoo da svima koji posalju mail dobiju povratni mail sa novom adresom. Yahoo odavno nije vise "zakon za mail", a ova nova beta je jos gora nego standard. Mozda da pokusas da pobrises stare/nepotrebne mailove?

Meni radi skroz normalno, samo kada shaljem attachmente moram da ugasim firewall jer ako to ne uradim nece da se poshalju, ali to nema veze sa njima.

Ovo pise na skripti koja iskace pri pokusaju slanja mail-a:
<us.f556.mail.yahoo.com>

An unexpected problem has occurred (Something unexpected just happened. Please contact Yahoo! Customer Care if the problem persists. Here's some technical info that might help us know more about what is going on:(server internal error)).

Performing your action again in a few moments will probably solve the problem.
If it persists, we suggest you close this window and re-launch Yahoo! Mail.

Imam citav blokcic ispisan account-ovima koje sam napravio,ali svi koje znam imaju ovu adresu i ne pada mi na pamet da je menjam.Sto se tice mail-a Yahoo je zakon samo me sad ovo malo zeza ali resice se.Ako ne znas kako da pomognes bolje cuti.

I mene je pre mucilo slanje maila preko yahoo-a i na neko vreme sam odustao od tog nacina slanja da bih posle cini mi se nedelju dana samo od sebe popravilo.Inace moj ti je savet da nikako ne koristis betu.Pozdrav

Kako onda da iskljucim tu betu,znaci da mi za stalno bude onaj stari Yahoo Mail?

pa i gmail je (koliko ja znam) jos beta, al radi ko zmaj (uz vrlo rijetke slucajeve kad je nedostupan) 🙂

Ne radi mi to switch back ******,negde sam procitao da se ta opcija iskljucuje posle 90 dana koriscenja bete,sto sam ja izgleda ostvario 😡.Misle zavoleo si je,pa iskljuce switch back,jesam *****!
Sta sad kog ***** da radim?A ko zna da li ce i povratak na old yahoo pomoci u ovom slucaju.
Samo mi nemojte reci da predjem na drugi account,nema nista od toga.

Ja sam to resio na totalno glup nacin. Stavis rezoluciju u 640x480 i onda pokusas da se ulogujes. Posto "Yahoo Mail Beta" skonta da nisi ispunio minimum od 800x600, pitace te da se vratis na standard. Eto... glupo ali meni je proradilo 😀

PS. Obavezno u IE

Pozdrav

Dobra ideja,ali mi kad to pokusam izbaci neku gresku u IE i to pri samom loadovanju yahoo-a,
u Operi normalno ucita betu i na 640x480.

Posle duzeg vremena zaljenja tzv. Yahoo Customers Care(ne jebu me ni dva posto)
Yahoo customers care? Zar to postoji?

Već godinama ne mogu ništa iole veće da uploadujem na neku Yahoo grupu, uvek se desi time out i server prekine konekciju. Nekad sam mogao 5-6 MB da pošaljem sa dial-upa, sad ne mogu 1 MB sa ADSL-om.

Pretražim help, faq itd. Ništa. Obratim se "customer care-u" i dobijem auto-reply sa izvodom iz helpa. Pa baš im hvala, da je pisalo to što mi treba u helpu ne bih im se ni javljao. Nigde kontakta za dodatni info. Posle par dana dobijam anketu, da odgovorim koliko sam zadovoljan podrškom i koliko mi je njihov odgovor pomogao. Dam im najniže ocene i kažem zašto. Bez odgovora.

S druge strane, mada se žale i na Google, ja sam od Google-a obično dobijao vrlo suvisle i precizne odgovore. Da li tamo zaista neko sedi i piše reply ili koriste veštačku inteligenciju, ja ne znam.

Poslednja izmena:
Dobra ideja,ali mi kad to pokusam izbaci neku gresku u IE i to pri samom loadovanju yahoo-a,
u Operi normalno ucita betu i na 640x480.

Ma znam za Operu, zato sam i rekao da mora u IE.
Znaci... probaj direktno da kucas adresu mail.yahoo.com pa se onda uloguj. Pretpostavljam da se greska javljala na strani www.yahoo.com. Naravno mail.yahoo.com u IE 🙂

Pozdrav

Poslednja izmena:
nista bez da fata vezu kod nekoga u Yahoo! 😀

Ma poslao bih ja sve njih u piiiiiiiiip,ali cekam bas na ovu adresu vazne mail-ove,kojima cu morati da odgovorim sa te adrese.Ocigledno neka greska u serveru i da im ****s mater,sta sad da radim da se javno spalim.😡

Ajmo ljudi,jos neki pametan predlog,jos nisam resio problem.
A mail-ovi samo sto nisu stigli,kazem vam sve sam blizi javnom spaljivanju u
majici sa Yahoo amblemom.

plati onaj premium status, pa ces imati i valjan tech support, a moci ces da forwardujes na drugu adresu i koristis pop3. Ako su vec mailovi toliko bitni, vrijedi tih para.
Ne znam sta drugo da ti kazemo, i sam vidis da ti ne radi i da te ne yebu 5% ovako, a neces/ne mozes da mijenjas adresu 😛

Problem resen,mail proradio sam od sebe.
@joriq
Ne dam im ni dinara!

nista, onda cekaj da opet zasteka, i sve u krug! Zivio yahoo! :d

Nazad
Vrh Dno