Šta je novo?

Yahoo! Messenger pitanjce

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
675
Treba mi neki plugin ili sl. koji ce mi omoguciti da odredjeni kontakt sa moje liste nadjem u kojoj je chat sobi. Zna li neko sta u vezi toga. Koristim verziju 7.0 (znam da ima 7.5).

Treba ti program BuddySpy. Radi samo na engleskoj konfiguraciji Windows-a. Dakle, pre nego što ga pokreneš moraš u Languages and Settings da prebaciš sva podešavanja na US English i restartuješ komp.

Tako vec stoji. Ali mislim da sam vec nasao nacin normalnim putem.
Znaci kada otvoris bilo koju sobu, izaberes iz menia Chat->Go to chat user... i tu upises nick i upadas u sobu gde je taj kontakt trenutno aktivan.
btw, jel taj BuddySpy bas programcic ili neki bot i sl. ?

twister je napisao(la):
btw, jel taj BuddySpy bas programcic ili neki bot i sl. ?

Da, bas je programcic ....ponekad i koristan :-devil-: jerbo je ipak Spy...

Ok. A jel postoji neki plugin ili isto programcic koji ce ti pokazati ko u sobi ima open cam, posto je gomila laznih?

twister je napisao(la):
Ok. A jel postoji neki plugin ili isto programcic koji ce ti pokazati ko u sobi ima open cam, posto je gomila laznih?

To stvarno ne znam, ali sam ranije koristio Yspy, koji je to mogao, ali je dosta zahtevan za instalaciju a i neki AV ga vide kao trojanca, pa sam prestao da ga koristim

Kojim programom mogu da backup-ujem sve yahoo messenger poruke koje sam slao (sto online, sto offline) svim ljudima koji jesu ili nisu bili na listi kontakata? Ovo mi treba kako bih posle vracanja ghosta mogao te poruke da vratim nazad u yahoo messenger radi pregleda arhive poruka.

Ako u setovanjima nisi iskljucio opciju da ti arhivira sve poruke,
onda ti se sve poruke nalaze u :
Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\folder sa tvojim nick-om
da bi ih video, potreban ti je i dekoder program, recimo YahDecode....

Hvala Jurke, isprobacu taj YahDecode. Ali da li meni treba neki program da 'povucem' na neku particiju sve poruke koje je moj nick poslao, pa da to posle sve vratim kada ponovo instaliram yahoo messenger. Kapiras? Ako se ponovo instaliran na particiju na koju nije nikada bio instaliran kako da vratim prosle poruke da ih opet vidim? To mi treba da bih mogao da odmah imam uvid u to sta sam sa nekim pricao.

Da li je dovoljno da samo iskopiram ceo direktorijum sa mojim nick-om i da posle samo vratim taj direktorijum u profiles folder? Hocu li moci onda po startovanju yahoo messengera da vidim te poruke?

twister je napisao(la):
Da li je dovoljno da samo iskopiram ceo direktorijum sa mojim nick-om i da posle samo vratim taj direktorijum u profiles folder? Hocu li moci onda po startovanju yahoo messengera da vidim te poruke?

Da, dovoljno je. I trebalo bi bas tako da funkcionise

Edit: malo sam pogresio sa c/p teksta, pa sam ispravio....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno