Šta je novo?

Yahoo mejl verifikacija, kako preskociti?

Dr.Mare

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2009
Poena
200
Koristim ovaj mejl godinama i pre nekog vremena nisam mogao da se ulogujem dok im ne ostavim broj svog mobilnog. Posto sam malo paranoican i ne dajem svoj broj tek tako odbio sam to ali onda ne mogu da se logujem na svoj nalog.

Postoji li neka opcija da se ovo preskoci? Ne zelim da primam spam sms-ove.

Problem je sto ne mogu uopste da se logujem dok ne dam broj telefona kako bih bilo sta promenio.

Kontam paranoju, ali daj taj broj, ako ti slucajno hakuju nalog - a sa yahoo to uopste nije retkost - bice ti drago sto si ga ostavio.

Ipak ne bih, zato trazim nacin da zaobidjem tu verifikaciju.

Malo mi je glupo to primoravanje korisnika da ostave taj podatak. Google na primer ima to, ali zato ostave opciju korisniku da ne koristi.

Pa kupi neku pripejd karticu i neka ti taj broj bude rezervisan za verifikacije...

Probaj ono ''I have problems signing in'', ''forgot password'', pa odatle da se ušunjaš i iz profila izgasiš tu 2-step verifikaciju.

Koristim vise Yahoo Mail naloga, što poslovno, što privatno, i vidjao sam to da mi traži broj mobilnog pre logovanja, ali pogledaj još jednom taj ekran - trebalo bi da mikro-sitnim slovima ispod svega piše "... skip ..."

mislim da ima prepaid brojevi za 200 dinara, sa isto toliko kredita,ako ne i vise.

Da ne otvaram novu, temu imam jedno pitanje.Danas kada sam hteo da proverim e-mail,vidim poruka od Microsofta,i pise pored trust sender.Nisam hteo da otvaram dok se ovde ne raspitam,otkud znam,cuo sam da se hakuju adrese.Jel to bas od Microsofta ili moze biti neka prevara?

Vrh Dno