Šta je novo?

Yahoo mail: zaboravio secret odgovor

Glenn

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2008
Poena
575
Izbaci mi prilikom logina da unesem tajni odgovor. Ne znam ga.

Ima li nacin da vratim mail ? Guglam al ine nalazim ni support za to..

Jedini support jkoji nalazim vezano za ovo je :

fcd64e3da0725945a0df4736cfd4eec9.jpg

I nudi mi reset pass. To mi ne treba.

da ne pokusavas kojim slucajem login na mail sa drugog mesta(druge drzave)?
ako je odgovor "da", onda je to zastitni mehanizam yahoo-a koji se aktivira prilikom znacajne promene lokacije log on-a. i kad se vratis proci ce.
ako ne, onda ili kucas pogresnu sifru, ili ti je neko malko hakovao account.
ne vidim problem u resetovanju password-a, osim ako ne pokusavas da udjes na tudji mail.

Poslednja izmena:
Ne treba meni resetovanje šifre, dobijem drugu prek oalternativnog maila. Vec mi sada traze odgovor na tajno pitanje. Nisam jedini koji je ovo dobio. Nisam se pokusao ulogovati sa drugog kompa pa ni sa drugog browsera,

Imao sma pristup preko mobitela ali ne preko drugog kompa. Da bi pristupio preko racunara morao sam promjeniti pitanje i odgovor ali na ovaj nacin:

Odraditi login sa problematicnim mailom na telefonu

Onda otvoriti neki mail koj radi na računaru.

Onda desno padajuci meni ides accaunt info.

Pitat ce te ponovo za pass i udjes u "napredne" opcije.

Eh.. tu stranicu snimiti iz browsera. Tu profil info stranicu (save page as..)

Prebaciti snimljenu stranicu na mobitel i otvoriti istu u nekom browseru

Tada ce te dobiti info stranicu maila kojeg ste koristili na računaru ali ako klikes recimo na ""Update password-reset info", prebacit ce vas na mail sa kojim ste se ulogovali na mobitelu samo ce u procesu zatraziti ponovo pass tog problematicnog maila (ne onoga sa računara)

Tada otvori stranicu za editovanje sifre i cega sve ne.

Dole na kraju stoje dva pitanja koja promjenite kao i njihove odgovore.

Save i to je to.

Prilikom logina na racunaru unesete novi odgovor na novo pitanje i vise ne trazi nakon narednog logina

I ja imam istovetan problem ali ovaj savet sa mobilnim telefonom mi nije pomogao

Već nekoliko dana ne mogu da se ulogujem na svoj yahoo email iako znam
username i pasword

Kad probam da se prijavim na yahoo mail posto otkucam username i lozinku on mi izbaci verifikacioni kod. Popunim to i trazi mi da odgovorim na sigurnosno pitanje (koje sam zaboravio).

Verify your identity by answering to the two secret questions set up for your account,.

Kada sam otvarao nalog na yahoo mailu ja sam nešto popunio kao odgovor na to „Tajno pitanje ” i nisam naravno zapamtio ali nikad do sada mi to nije trebalo za pristup

Međutim sada bez toga ne mogu da udjem na mail iako mi je tamo važna posta. Probao sam sa svim pregledacima (IE Opeta Mozila)i svuda je bilo bezuspesno

Ako neko zna kako bi mogao da resim ovaj problem bio bih mu zahvalan na odgovoru , pozdrav

Nazad
Vrh Dno