Šta je novo?

Yahoo mail ne pamti podesavanja - problem

Wuk

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7800x3D @Arctic Freezer III 360
Matična ploča
ASROCK B650E Steel Legend
RAM
32 GB Kingston Fury Beast @6000MHz CL30
GPU
PNY GeForce RTX 3080 10GB XLR8
PSU
BeQuiet 1000W Platinum Straight Power 11
Kućište
Antec C5 ARGB
Monitor
LG 27GL850-B 2K IPS
Miš & tastatura
Keychron K2 Pro, Logitech G Pro X Superlight
Ostale periferije
LG OLED C1 55"
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S25
Pristup internetu
  1. Optički internet
Yahoo mail ne pamti podesvanja. Desno gore kad se ide na settings sta god da stikliram i idem na save i kad opet udjem nije zapamtio. Obrisao sam cookie i dalje isto. Porbao sam i na vise naloga i vise browsera. Da li je neko imao ovaj problem?

Ako je web mail u pitanju, tj. mailu pristupaš pomoću Internet pregledača (Chrome, Firefox...), 95% je šansa da problem nije do tebe, već do njih.

Od kad su ubacili ovaj novi ''skin'', sve radi trapavije i nepouzdanije. Ja npr. ne mogu da obrišem poruku na ''delete'' iznad same poruke, ima ljudi koji ne mogu da šalju poruke (compose ne radi), neko ne može da se vrati u inbox, već mora refresh cele strane...

Šta god da uradiše, napraviše glupost... poveću.

Ako je web mail u pitanju, tj. mailu pristupaš pomoću Internet pregledača (Chrome, Firefox...), 95% je šansa da problem nije do tebe, već do njih.

Od kad su ubacili ovaj novi ''skin'', sve radi trapavije i nepouzdanije. Ja npr. ne mogu da obrišem poruku na ''delete'' iznad same poruke, ima ljudi koji ne mogu da šalju poruke (compose ne radi), neko ne može da se vrati u inbox, već mora refresh cele strane...

Šta god da uradiše, napraviše glupost... poveću.
Da procitao sam to za slanje poste i logovanje i sl. Al nigde nisam ovaj problem nasao. Da lici mi da ima veze s tim novim stvarima sve sto je od ranije podeseno stoji, ali nove stvari koje podesim ne prihvati. Zeznuli su se zesce...

Ista stvar i kod mene, koristim Operu i mislim da je u njoj problem. Yahoo mi je svakako sekundarni e-mail, pa se ne nerviram previše.

Ista stvar i kod mene, koristim Operu i mislim da je u njoj problem. Yahoo mi je svakako sekundarni e-mail, pa se ne nerviram previše.
Mislim da nije opera, probao sam u FF i u CHromeu i isto je, cak i na drugim masinama. Brisao sam i stare cookie.

Veliki propust kompanije Yahoo.

Ja samo da kazem da koristim Chrome i da sve radi perfektno, nisam primetio nista lose...

Nazad
Vrh Dno