Šta je novo?

Yahoo! Mail BETA

playerPA

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2003
Poena
650
Danas mi se ovo cudo pojavilo, jel imao jos neko dodirnih tacaka sa istim? Deluje mi malo organizovanije, ali dooooosta sporije (neko bi rekao jel moze nesto sporije od yahoo mail-a;) ) Ajmo vasi utsci...

Meni se ne svidja, drzim i dalje stari dobri izgled.

Primetio sam da je sporije bilo prvo ucitavanje, kasnije nisam imao problema sa brzinom. UI mi se svidja jer me podseca na neki od standardnih mail klijenata (Outlook Express i Thunderbird).

Sve u svemu, pozitivna promena.

Meni je skroz kewl cak mi brze radi nego onaj stari fazon

meni je sporije, i to osetno....

svidja mi se ovaj beta fazon, podseca na outlook, sa ovim preview-om

ljudi, pa ga ja koristim vec nekoliko meseci...

Ma i ja sam odmah probao da vidim kakav je prije nekoliko mjeseci (doduse, nisam mogao iz Opere), ali nisam bio odusevljen nesto, a i nije mi se mijenjao browser.

Mene su ovi iz yahoo-a odusevili ovom promenom. Super izgleda mada je mozda malo sporije.

Ja sam staromodan, pre par meseci su mi prvi put ponudili da predjem na taj BETA mail,
ali nisam se dao prevariti :D . Inace danas mi je opet iskocila ista ponuda .

Fenomenalan je!!! Pored ovakvog Yahoo-a i onakvog GMAIL-a, apsolutno nemam potrebe da koristim bilo sta drugo! Mnogo mi se svidjaju, posebno Yahoo!

P.S. Uopste nije spor!

Poslednja izmena:
e sad pitanje.. vratio sam klasican izgled i nikako ne mogu opet da podesim BETA Yahoo! da ga jos malo istestiram :wall: pomoc? :type:

e sad pitanje.. vratio sam klasican izgled i nikako ne mogu opet da podesim BETA Yahoo! da ga jos malo istestiram :wall: pomoc? :type:

Probaj da se ulogujes preko sledeceg linka, tako sam drugu namestio da ide preko Bete.

Link: http://mrd.mail.yahoo.com/try_beta

Ustvari te preusmeri sam na login ali sa dodatnim parametrima koji valjda kazhu da ides na BETA a ne na obichan mail.

Poslednja izmena:
ma bez veze, nisam mogao da skidam poštu preko pop3 ;), sa tim beta yahoo!-om, pa sam vratio na stari.

Nazad
Vrh Dno