Šta je novo?

xxx iliti triple x

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jel ima neko bilo kakvu verziju filma, vcd, divx..?

ne,ali najjache je kad u novinama pishe Tripl X...dobro da nisu napisali Trip Iks :)

polako,film je tek izashao,idi pogledaj ga u bioskopu,posle trazi divx...

??? Ne vidim u cemu je problem, xxx filmova ima u bilo kom formatu, na tone, bilo gde...:D :D :D

frostonja je napisao(la):
Jel ima neko bilo kakvu verziju filma, vcd, divx..?

film je bas za bioskop pa ga odgledaj tamo ako ti nije mnogo da das 200 kinti za kartu

Venom je napisao(la):
ne,ali najjache je kad u novinama pishe Tripl X...dobro da nisu napisali Trip Iks :)

polako,film je tek izashao,idi pogledaj ga u bioskopu,posle trazi divx...
Cuti u Kozari je jos gore TRIPA X :D

Film je zesca akcija i stvarno je steta gledati ga na malom ekranu.

Film je bljutava Bondovstina...glupost bas kao i svi Dz. Bond filmovi posle Shona Konerija (a i neki njegovi su bili malo...)
Naravno ako ste fanovi doticnog trk u bioskop. Ali nadam se da medju vama ima bar malo onih koji su u stanju da se uzdignu iznad jubilarnog 15302455421591.-og prikazivanja iste stvari...:D
P.S. to vam kazem ja koji manijakalno gleda sve od star treka po 15 puta :p

james bond je ok sa dedicom i roger moor-om po meni... ostalo je ******... xxx je ******* jedino ako jenna igra glavnu ulogu, onda je ok :D

Ma dajte, sta vam je... taj film treba posmatrati samo kao

akcija akcija akcija
efekti efekti efekti
smeh smeh smeh...

kapirate?

byMaX je napisao(la):

akcija akcija akcija
efekti efekti efekti
smeh smeh smeh...

kapirate?

Ne. hrkk

Brutalan Zlica je napisao(la):
Film je bljutava Bondovstina...glupost bas kao i svi Dz. Bond filmovi posle Shona Konerija (a i neki njegovi su bili malo...)
Naravno ako ste fanovi doticnog trk u bioskop. Ali nadam se da medju vama ima bar malo onih koji su u stanju da se uzdignu iznad jubilarnog
15302455421591.-og prikazivanja iste stvari...:D

film je daleko ispod svakog james bonda, ne samo shona konerija...ako je neko gledao fast & furious (isto zeshcci shit, samo dobra kola), isti je glumac, pa chak vozi i isti auto :D:D:D

a kako neko ko se lozi na film u kome je vrhunac radnje "spok pazi asteroid" :D moze da pricha o bilo kakvoj akciji ? :D:D:D

Brutalan Zlica je napisao(la):
Naravno ako ste fanovi doticnog trk u bioskop. Ali nadam se da medju vama ima bar malo onih koji su u stanju da se uzdignu iznad jubilarnog 15302455421591.-og prikazivanja iste stvari...:D

A Roger Moore!? Njegovi "Bond filmovi" su bash zakon.
Ali zato Hoffman i ovaj Pirs mlogo smaraju.

P.S. shto se filma tiche - klasika. Gospodin Dizel(ash) je ovih dana jako popularan u holivudu, pa samim tim i forsiranje njega kao lichnosti i macho mena. PFUJ!FX

byMaX je napisao(la):

akcija akcija akcija
efekti efekti efekti
smeh smeh smeh...

kapirate?

pa naravno,ovaj film nikad nece dobiti oskara,tu je samo da ubijesh par sati i dobro se zabavish

vrhunac kvaliteta za ovakve fimlove je da nisu dosadni i da je gluma prihvatljiva

ma nista revolucionarno... cista pucacina i rokacina.

zato whatisthematrix.com rules !

:)

nije mi zao 200 kinti
zao mi je ona dva sata moga zivota koje sam bacio

driver je napisao(la):

a kako neko ko se lozi na film u kome je vrhunac radnje "spok pazi asteroid" :D moze da pricha o bilo kakvoj akciji ? :D:D:D

Pa upravo govorim protiv tih Bondovstinsko-kvazisuperherojskih-laznopredstavljanih-"kao"jakih-"pametnih"-"bistrih"-debilnojednostavnih superherojstina tipa Dzejms Bond ili xXx, ili ne daj Boze Nemoguce misije i debila Kruza...
Jedini pravi superheroj je James Tiberius Kirk i tacka. :)
P.S. a odakle se ti razumes u akciju ??? Jel sa neta ? :p:D

Vrh Dno