drapin je napisao(la):??? Ne vidim u cemu je problem, xxx filmova ima u bilo kom formatu, na tone, bilo gde...![]()
![]()
![]()
frostonja je napisao(la):Jel ima neko bilo kakvu verziju filma, vcd, divx..?
Cuti u Kozari je jos gore TRIPA XVenom je napisao(la):ne,ali najjache je kad u novinama pishe Tripl X...dobro da nisu napisali Trip Iks
polako,film je tek izashao,idi pogledaj ga u bioskopu,posle trazi divx...
Fala za link, ja sam se naravno zezao, ako neko nije shvatioMarsovac je napisao(la):
byMaX je napisao(la):Ma dajte, sta vam je... taj film treba posmatrati samo kao
akcija akcija akcija
efekti efekti efekti
smeh smeh smeh...
kapirate?
Brutalan Zlica je napisao(la):Film je bljutava Bondovstina...glupost bas kao i svi Dz. Bond filmovi posle Shona Konerija (a i neki njegovi su bili malo...)
Naravno ako ste fanovi doticnog trk u bioskop. Ali nadam se da medju vama ima bar malo onih koji su u stanju da se uzdignu iznad jubilarnog
15302455421591.-og prikazivanja iste stvari...![]()
P.S. to vam kazem ja koji manijakalno gleda sve od star treka po 15 puta![]()
Brutalan Zlica je napisao(la):Film je bljutava Bondovstina...glupost bas kao i svi Dz. Bond filmovi posle Shona Konerija (a i neki njegovi su bili malo...)
Naravno ako ste fanovi doticnog trk u bioskop. Ali nadam se da medju vama ima bar malo onih koji su u stanju da se uzdignu iznad jubilarnog 15302455421591.-og prikazivanja iste stvari...
P.S. to vam kazem ja koji manijakalno gleda sve od star treka po 15 puta![]()
byMaX je napisao(la):Ma dajte, sta vam je... taj film treba posmatrati samo kao
akcija akcija akcija
efekti efekti efekti
smeh smeh smeh...
kapirate?
driver je napisao(la):
a kako neko ko se lozi na film u kome je vrhunac radnje "spok pazi asteroid"moze da pricha o bilo kakvoj akciji ?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari