Šta je novo?

XWAVE C334,ima li neko iskustva sa ovim auto cd mp3 plejerom?

maratonac

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2006
Poena
319
Poslednja izmena:
ja se nebi zezao sa tim, uzeo bih lepo Pioneer ili Kenwood, provereno dobri. A iskreno i ovi xwave izgledaju ko s' pijace. za 7000 dinara imas Pioneer 2900mp ili neki kenwood, ja takodje nebi panasonic, sta ja znam, ne volim ih. to ti je moje misljenje, javice se valjda jos neko. pozz

Zaobidji te marke u sirokom krugu. Kupi nesto provereno jer je ponuda sada poprilicno velika. Moj savet, nesto od Alpine. Mp3 nemas potrebe da kupujes, jer kao prvo audio disk ima mnogo kvalitetniji zapis pesme, laicki receno mnogo jace se cuje pesma nego u mp3 formatu sto j4e posledica kompresije i jos nekih sitnica, drugo kada ce neko preslusati 200 pesama, jedino da putuje do Nemacke:) :) Kupi neki od kvalitetnijih modela Cd playera i veruj mi, bices prezadovoljan.

Može li neko da mi kaže gde ima da se kupi ALPINE ili Clarion,pošto sam čuo i da su oni dobri,nisam nigde uspeo da nadjem ovde kod mene u Čačku.
Može neko da ostavi neki sajt gde kod nas mogu da se kupe.

Mp3 nemas potrebe da kupujes, jer kao prvo audio disk ima mnogo kvalitetniji zapis pesme, laicki receno mnogo jace se cuje pesma nego u mp3 formatu sto j4e posledica kompresije i jos nekih sitnica, drugo kada ce neko preslusati 200 pesama, jedino da putuje do Nemacke:) :) Kupi neki od kvalitetnijih modela Cd playera i veruj mi, bices prezadovoljan.

on nece slusati original diskove pa da imaju neki kvalitet. sigurno ce rezati diskove, a i ako ih reze u audio formatu to ce biti isto mp3 samo u audio formatu, tako o kvalitetu nema ni govora, osim naravno ako hoce da slusa original diskove, sto kod nas u Srbiji retko ko radi. A sto se tice Mp3-a, lakse je, npr. napravis 10 foldera i u svaki folder stavis po 15 pesama i dobijes prakticno kao 10 audio diska sa po 15 pesama... prakticnije, a i u ostalom ako mu se zadesi neki original audio opet ga moze poslusati na istom plejeru, tako da je moj predlog mp3

Može li neko da mi kaže gde ima da se kupi ALPINE ili Clarion,pošto sam čuo i da su oni dobri,nisam nigde uspeo da nadjem ovde kod mene u Čačku.
Može neko da ostavi neki sajt gde kod nas mogu da se kupe.

Za Alpinu mogu da te uputim ali u Beogradu, za Cacak ne znam.

on nece slusati original diskove pa da imaju neki kvalitet. sigurno ce rezati diskove, a i ako ih reze u audio formatu to ce biti isto mp3 samo u audio formatu, tako o kvalitetu nema ni govora, osim naravno ako hoce da slusa original diskove, sto kod nas u Srbiji retko ko radi. A sto se tice Mp3-a, lakse je, npr. napravis 10 foldera i u svaki folder stavis po 15 pesama i dobijes prakticno kao 10 audio diska sa po 15 pesama... prakticnije, a i u ostalom ako mu se zadesi neki original audio opet ga moze poslusati na istom plejeru, tako da je moj predlog mp3

Tvoj glas za mp3 predlog je u redu, svako ima svoje misljenje. Sto se tice zvucnog zapisa, predlazem ti da odradis mali eksperiment, sprzi jednu pesmu kao mp3 a drugu u cda format, pa ih pusti na svom HU i probaj.

ne moze kvalitet da se promeni, samo ako se mp3 "sprzi" kao audio cd, ali da ne ulazimo u raspravu...

Silverrider može i u Beogradu,nema veze,odgovara mi i to.

Vrh Dno