Šta je novo?

Xwave 9200 DVD/Divx Standalone

Turbo

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2002
Poena
620
U NT-u se odnedavno pojavio doticni player...

Da li je neko probao, imate li iskustva, kakav je taj chipset na koji je sve osnovano, citljivost titlova, nasa slova itd... ????

Po ceni od oko 90 jura i nije tako lose, pitanje je samo kakav je... :D

Pozdrav
Turbo
:wave:

Pazi, imam prethodnu seriju (9100) i pre neki dan sam im odneo da mi update-uju softver (1000din, majku im...) i sad radi ko' zmaj, cita i srt i sub, velicina titla je ok (jos da ima crni okvir bio bi savrsen). Nije bilo nikakvih problema sa felericnim diskovima i sl. zaglavljuje se jako retko. Verujem da je 9200 identicne mehanike samo su mu dodali 5.1 izlaz. Vidis da je Skyvision popularniji pa jos malo pogledaj po forumu.
Pozdrav,
Prole

Ja sam nekada davno imao LB-900 od Xwave-a i bio jako zadovoljan, a sad imam Yamadu DVX6000 koji me takodje super sluzi, ali mi sad treba jos jedan....

SkyVision je "relativno" stari model, a ovo se "sad" pojavilo pa zato pitam, ako neko ima kako je zadovoljan, da li je neko uporedjivao sa SkyVisionom i tako sve to...

Ne volim da ulecem u kupovinu novih stvarih bez provere, tako da cu svakako da njuskam i na drugim mestima, jedini je problem da se Xwave moze naci SAMO I ISKLJUVIO kod NT-a, i niko drugi na svetu nepaju pojma sta je to Xwave... :d

Pozdrav
Turbo

XWave se prodaje i kao Technosonic, mislim da je neki lik ovde sa foruma kupio Technosonic u Svedskoj ili tako negde severno. Potrazi na netu model MP101, identican je XWave-u 9100, nasao sam i update firmware-a na netu za veca slova i jos gomilu nekih stvari ali nije imao nasa čćšđ pa nisam hteo nista da petljam

Turbo je napisao(la):

Da li je neko probao, imate li iskustva, kakav je taj chipset na koji je sve osnovano, citljivost titlova, nasa slova itd... ????

Pozdrav
Turbo

Osnovne podatke možeš naći na http://www.nt.co.yu/xwave.asp.

Pre dve nedelje kupio sam Xwave 9200 i prvi utisci su:
pozitivni - za sada je pročitao sve DVD/Divx, podržava šđčćž, čita .srt i .sub titlove
negativni - za Divx - titlovi moraju biti u istom folderu i istog naziva kao i .avi fajl, titlovi su beli i sitni (koliko sam upoznat, to se može otkloniti novim firmware-om), koliko sam primetio nema audio-optički izlaz.

Da li neko zna neki sajt za skidanje novog firmware za ovaj uređaj!

Pozdrav

Imam XWave 9200 cita sve, narezao sam 6 divx filma na 1 DVD i samo klinci gledaju po ceo dan, prevod ima samo ako je u istom folderu ali ne mora da znaci, moj model nema podrsku za nasa slova i mali je font

Cekaj, taj 9200 je noviji model jel? On bi trebao da cita nasa slova...

Pojavio se novi FIRMWARE ZA XWAVE 9200.
Sa ovim novim firmvareom 9200 je definitivno najbolji player sto se tice odnosa cena-kvalitet.
Sa novim fleshom dobijete potpuno izmenjeni korisnicki interfejs, slova su velika, bela, sa crnim okvirom, ne sece nazive filmova i mp3, titl ne mora da bude istog imena kao film, jedini je uslov da bude u istom folderu (ako imate vise titlova on ih sve ucita, pa vi posle birate koji cete).

Sto se mene tice SKYVision sam zamenio za XWAVE9200 i prezadovoljan sam ovom kombinacijom.

Cao treba mi adresa za firmvare za xwave 9200
Unapred zahvalan na adresi. Ovaj moj cak sece titl nesto bezveze ako ima dva reda on pojede po neko slovo, sa dvd nema problema

Turbo je napisao(la):

Pozdrav
Turbo

70E je tacna cifra :wave:

Ovo mi je treci plejer i pokazao se kao najbolji za te novce i necu ga menjati dok rekorderima ne padne cena. Samo jedno upozorenje: ima mali problem sto nije kompatibilan sa Samsung televizorima. Problem je resiv sa scart-chinch kablom.

Definisi "nekompatibilnost" ??? :trust: :)

p.s. Ne znam sta tu ima da bude nekompatibilno... Postoje standardi za prenos slike (composite, S-Video, component...)

Nero Digital

Dali ovaj plejer podrzava nero digital tj. mp4?

Nazad
Vrh Dno