Šta je novo?

XVID Lotr problem

SnakeEyes

Čuven
Učlanjen(a)
21.05.2002
Poena
619
Dokopao sam se XVid verzije gospodara ali imam problem sa prvim diskom. Naime nijedan player nece da pusti prvi disk, dok drugi pusta bez problema. Velicina fajla prvog diska je 734,820,352 pa ako bi neko ko poseduje ovu verziju mogao da mi kaze da li je to regularna velicina ili je fajl corrupted?

a da to nije onaj sto se pusta pomocu ffdshow codeca?

cd1 735869504
cd2 726947840
ako ti je cd2 iste duzine, onda ti je cd1 corrupted

Nazalost stvarno je prvi disk corrupted posto je velicina drugog regularna.Ipak uspeo sam donekle da popravim fajl sa vdub-om ali sada zvuk malo zuri ispred slike ali uz malo cimanja i to cu srediti. Hvala svima na odgovorima.

Posto se vec dva dana mucim sa popravkom prvog diska i vidim da nece ici zanima me ima li dobrih ljudi u NS-u koji bi mi narezali samo prvi disk Gospodara ?

SnakeEyes je napisao(la):
Posto se vec dva dana mucim sa popravkom prvog diska i vidim da nece ici zanima me ima li dobrih ljudi u NS-u koji bi mi narezali samo prvi disk Gospodara ?
Pa to si trabao jos u startu da uradis, jer mislim da je greota da budzis tako dobar film zarad cene jednog CD-a.
Rado bih ti pomogao, ali nisam iz NS :(

Ma brate to bi ja jos odavno uradio ali se valjda svi pirati usrali pa mi prodaju foru nemamo mi ti ovo ono. Jos jednom molim ako neko u ns-u ima rezac i film da mi ucini uslugu i nareze film platicu mu koliko trazi.

Ako ti zuri postavi u interliving-u 1250mls...

I problem ce biti resen za cas medjutim zadnjih 5-10minuta neces moci da usinhronizujes osim ako ne iseces zadnji deo pa ga posebno usinhronizujes pa ga ponovo djojnujesh.
Ako te mrzi to sve da radis a imas onu vrziju na dva diska prosto ubaci ovaj fajl koji cu attachovati u virtualDub i ubaci diskove unutra pa ih reimenuj u:
ttt-cd1-xvid.avi
ttt-cd2-xvid.avi
I pusti onda ovu skriptu.
Medjutim zapamti zadnji deo je malo desinhronizovan pa uradi kako sam ti rekao ,a da li uopste znas da radis sa Virtual Dubom?

A da onaj fix bat ti je za nandub...

I opet iste instrukcije kao gore ili reimenuj nandub u bat-u u VirtualDub!

Probao sam razne kombinacije sa vdub-om ali koliki god interleave da namestim izgubice sinhronizaciju sa slikom. Na nekih 11500 sam imao savrsenu sinhronizaciju na pocetku filma ali je vremenom slika sustizala zvuk. Mislim da je jedino resenje da opet narezem prvi disk ali izgleda da niko u celom ns-u nema ili nece da pomogne sa rezanjem prvog diska.

Odakle ti ta verzija...

Ja sam pustio fixovanu verziju u Beogradu.
meni je stigla sa Satelita u losem obliku odnosno stigle su mi tri verzije Jedna na Jednom cd-u(ocajna) ,na cetri svcd-mpg2(dobra ali nepopularan format) i na dva cd-a Xvid koji je bio desinhronizovan koji sam odmah sredio i pustio.

Ovo je trebala da bude regularna XVID verzija na dva cd-a ali je prvi disk bio corrupted pa sam ga ja sredjivao iz vdub-a ali je bilo previse losih frejmova tako da je doslo do desinhronizacije slike i zvuka.

Re: Odakle ti ta verzija...

lucky2001 je napisao(la):
Ja sam pustio fixovanu verziju u Beogradu.
meni je stigla sa Satelita u losem obliku odnosno stigle su mi tri verzije Jedna na Jednom cd-u(ocajna) ,na cetri svcd-mpg2(dobra ali nepopularan format) i na dva cd-a Xvid koji je bio desinhronizovan koji sam odmah sredio i pustio.

ta "losha" xvid verzija mnogima radi bez ikakvih problema,a onaj fix je svuda na stranim serverima opciono postovan za ljude kojima zvuk i slika iz nekih? razloga nisu sinhronizovani...
inace uvek moze da se uradi divx verzija od tih svcd-ova :))

SnakeEyes je napisao(la):
Ovo je trebala da bude regularna XVID verzija na dva cd-a ali je prvi disk bio corrupted pa sam ga ja sredjivao iz vdub-a ali je bilo previse losih frejmova tako da je doslo do desinhronizacije slike i zvuka.

Dodji u Sredu kod zmajns-a na NS Bench skup i dacu ti Lotr Cd1 (samo sto ja imam DivX verziju, ako nije problem) ili doneses prazan CD i narezem Ti, a ako hoces mogu ti oba CD-a i prodati, pa ti biraj:)

Nazad
Vrh Dno