Šta je novo?

Xtreme gamer bulk, full?

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
jel moze neko ukratko da mi objasni koja je razlika izmedju ova 2?
ja sam bio uzeo xtreme audio pa sam se *****ao pa ne bih opet... zato bolje da pitam

to bi trebalo da predstavlja oznaku pakovanja. bulk je varijanta da karticu dobijes u kesici i to je to. dok bi full trebalo da bude kompletno pakovanje, sa svim mogucim glupostima, kablovima diskovima i sl.

pa ja uz xtreme audio nisam dobio kablove u kutiji.. samo uputstvo i drivere...
jel nema neke razlike u cipu ili necemu drugom ili je samo kesa vs kutija?

Ja sam vec u nekoj predhodnoj temi rekao moje iskustvo. bulk verzija Gamer-a ( mozda ne bas svaki ) ali sigurno vecina, nemaju digital preko flexi jack-a. Ukoliko ti zvucnici ne podrzavaju digitalnu konekciju i ako ti to nije bitno onda nema veze.

I da, pakovanje je drugacije, bulk se dobije u kesici sa samo karticom i driver-ima. Nema kutije, nalepnice idt..

Ja sam vec u nekoj predhodnoj temi rekao moje iskustvo. bulk verzija Gamer-a ( mozda ne bas svaki ) ali sigurno vecina, nemaju digital preko flexi jack-a. Ukoliko ti zvucnici ne podrzavaju digitalnu konekciju i ako ti to nije bitno onda nema veze.

I da, pakovanje je drugacije, bulk se dobije u kesici sa samo karticom i driver-ima. Nema kutije, nalepnice idt..

dobro to oko digitalnog izlaza i nije toliki problem...
nego reci mi jel one sada idu u low-profile ili full?

danas sam ih zvao kaze da su kartice na carini :D
e sad low-profile i full su iste kartice? nema razlike sem u izgledu? da ne uzmem low pa da se za****m,mani licno vise odgovara low zbog graficke...

Ne znam, full isto ima flexi jack a valjda i optical na njoj ako ne gresim ..Sta ga znam, valjda nije toliko veca za dzabe :d Ja bi gledao da uzmem nju, novija je a svi se lozimo na novije :D

Poslednja izmena:
Ne znam, full isto ima flexi jack a valjda i optical na njoj ako ne gresim ..Sta ga znam, valjda nije toliko veca za dzabe :d Ja bi gledao da uzmem nju, novija je a svi se lozimo na novije :D

ma znam to si upravu sto vece to bolje :D rezervisao sam xtreme gamer pa sta mi bog da... full je full ali low dosta pomaze u hladjenju ostalih komponenata sta god da stigne bolje je od xtreme audio...

Kako sada nema mog posta gde pise Hulk??? Ako hoces bulk ili full a ti lepo uzmi hulk verziju :)
Hulk Hogan, onda obicni Hulk itd :) Bulk je bez kutije ali driveri su obavezni a ionako nijedna kartica ne ide sa nekim kablovima.

Ja sam uzeo full, ali ne kontam gde je taj digitalni izlaz, meni potuno isto izgleda kao od mog druga koji ima bulk varijantu.
U kutiji za karticu sam dobio neki Bioshok flyer, poseban instalacioni cd za vistu i za xp, nalepnicu za kuciste, detaljno uputstvo kako se otvara kuciste i stavlja kartica, i kako se instalira softver. I to sve u 2 knjizice, objasnjeno na nekih 15-20 jezika. I to je sve. Nisam dobilo nikakve kablove i adaptere.

Flexi jack moze da sluzi kad digital, prvi ili drugi izlaz na kartici sa desne gledano.

Isto izgleda i bulk i full, samo kazem, na nekima digital ne radi kada se prikaci vec mozes taj izlaz samo koristiti za mic i sl. cemu je i inace pored ovoga i namenjen.

to bi trebalo da predstavlja oznaku pakovanja. bulk je varijanta da karticu dobijes u kesici i to je to. dok bi full trebalo da bude kompletno pakovanje, sa svim mogucim glupostima, kablovima diskovima i sl.
Ma, u sustini je razlika samo u kutiji, bude tu jos poneki flajer ili tako nesto, eventualno neki tanak manual i to je sve. Nikakvi kablovi ne idu u paketu, a diskove sa drajverima (XP & Vista), nalepnicu za kuciste i onu za izlaze (ako je sa pozlacenim konektorima, pa se ne razlikuju na oko) dobijas i u bulk pakovanju, sa antistatik kesicom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno