Ja sam vec u nekoj predhodnoj temi rekao moje iskustvo. bulk verzija Gamer-a ( mozda ne bas svaki ) ali sigurno vecina, nemaju digital preko flexi jack-a. Ukoliko ti zvucnici ne podrzavaju digitalnu konekciju i ako ti to nije bitno onda nema veze.
I da, pakovanje je drugacije, bulk se dobije u kesici sa samo karticom i driver-ima. Nema kutije, nalepnice idt..
Ne znam, full isto ima flexi jack a valjda i optical na njoj ako ne gresim ..Sta ga znam, valjda nije toliko veca za dzabe :d Ja bi gledao da uzmem nju, novija je a svi se lozimo na novije![]()
Ma, u sustini je razlika samo u kutiji, bude tu jos poneki flajer ili tako nesto, eventualno neki tanak manual i to je sve. Nikakvi kablovi ne idu u paketu, a diskove sa drajverima (XP & Vista), nalepnicu za kuciste i onu za izlaze (ako je sa pozlacenim konektorima, pa se ne razlikuju na oko) dobijas i u bulk pakovanju, sa antistatik kesicom.to bi trebalo da predstavlja oznaku pakovanja. bulk je varijanta da karticu dobijes u kesici i to je to. dok bi full trebalo da bude kompletno pakovanje, sa svim mogucim glupostima, kablovima diskovima i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari