Šta je novo?

Xtreamer Ultra HTPC

Kimins

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poena
555
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600 & AG400
Matična ploča
Gigabyte B550 Aorus Elite V2
RAM
Kingston Fury 32GB Renegade DDR4 3600MHz
GPU
Asus Dual 4070
Storage
Kingston SKC3000S1024G
PSU
SEASONIC Focus GX 650W
Kućište
Thermaltake S300
Monitor
Dell U2414H
Miš & tastatura
MX Vertical & K350
Ostale periferije
Epson EH-TW6700
Mobilni telefon
Xiaomi Mi8 9.6.27
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
http://www.xtreamer.net/Ultra/

Specifikacija mnogo dobra i po meni daleko bolja sprava od boxee box i slicnih, a ocekivana cena 200e.

Predstavljanje za nedelju dana na CeBitu pa cemo da vidimo.

sjajna sprava...vlasnik sam prvog Xtreamera i svaka preporuka i za ovu verziju....

Za te pare je odeuvek mogo da se sklopi odlican htpc
Ovde ce samo neko da uradi umesto vas po njihovom izboru/preferencijama

Slazem se mada je ovde sve lepo upakovano za one koji ne bi da se cimaju.

Koliko izadje D525 sa ion2 i kucistem slicnim tom Ultra modelu?

Xtreamer-i su zaista zanimljivi media pleyer-i, samo prava je šteta što nijedan model do sada nije bio nikada kod nas u ponudi, a izdvojio bi dva modela sa opcijama priključenja 3,5" hard diskova i to modeli Xtreamer Pro i Ixtreamer, kao i sasvim prirodno ovaj novi Xtreamer Prodigy. Ko želi može pogledati stranice na www.xtreamer.rs koji je kao navodno kreiran za domaće potrebe,a zapravo se radi o nekoj vrsti Slovenačkog foruma jer neka Slovenačka firma pod nazivom Simali D.O.O. iz Maribora ih uvozi i postoji mogućnost naručivanja Xtreamer-a i slanja, mada je malo komplikovano. Što se mene lično tiče moje je mišljenje da se radi o jednom vrhunskom HD media player-u koji ima kompletna rešenja za bukvalno sve vrste problema u audio-video aspektu, počevši od subtitlova (prevoda, veličine fonta, boje i slično), do rešenog problema sa kodecima kako audio, tako i video izdanja. Prva je šteta što nema mogućnosti kupovine ovih media playera kod nas, i samo ostavljam nadu da će ih u skorije vreme biti na ponudi!!!.

Nazad
Vrh Dno