grozda je napisao(la):mislim da je stvar odlicna ... taj 98 lite cini mi se da moze da radi na masini sa 16 MB ... znaci ako imate slabe masine u firmi ... poiskljucite gluposti i napravite radne stanice samo za kuckanje u wordu
driver je napisao(la):...
Koja je svrha XPa, ako ce samo kuckati u wordu ? 🙂
za to moze i win 1.0 da sluzi potpuno isto 🙂
98lite je bio jako dobra stvar. Pogotovo mogućnost da izbaci IE iz shella windowsa. A micro instalaciju (win95 shell) ne znam da li je iko koristio... osim možda oni sa 486icamaZoNi je napisao(la):mislim da je glupost! recimo - 98lite - pa, ako hoces Win95, instaliraj ga, a ne da sa 98lite skidas dodatke! isto (verovatno) vazi i za XPlite - koristi NT4 ako ti se ne svidja XP ili 2K!
Kamo srece da je tako :mrgreen:OptiPlex je napisao(la):...
Inace zaista ne vidim poentu instaliranja OS-a u tom obliku pogotovo danas kad svi imaju hardove od barem 40-60 gb (160gb u mom slucaju 😉 ) i kad je svaka prosecna masina vise nego dovoljno brza da tera XP
i? sta si time dobio? :?:ajvonn je napisao(la):Program je fin i sasvim zadovoljavajuci. Izbacio sam Igre, dosta stvari iz accessibility, msn, video xp, movie.....
ZoNi je napisao(la):...
i? sta si time dobio? :?:
r!sc! je napisao(la):...
Pa gore je receno. Podesis sistem i backup na jedan CD.
dkrickovic je napisao(la):na onom sajtu nema l...art
Golden je napisao(la):Kazi te vi meni kako da ubacim u instalaciju WinXP pro serisko broj tako da ga nemoram stalno ukucavati (posle xxxY instalacija uh,..)
Dakle kao na w9x sto ima msbatch.inf tako nesto i za Xp ??
byMaX je napisao(la):Kako se ukida file protection...
A jel moze neki info o tom msbatch.inf-u kako/sta treba podesiti ?Golden je napisao(la):Kazi te vi meni kako da ubacim u instalaciju WinXP pro serisko broj tako da ga nemoram stalno ukucavati (posle xxxY instalacija uh,..)
Goldene...Crni je napisao(la):...
A jel moze neki info o tom msbatch.inf-u kako/sta treba podesiti ?
BTW kako se to namesta u Office 97/2000/XP/2003 ?
Golden je napisao(la):Kazi te vi meni kako da ubacim u instalaciju WinXP pro serisko broj tako da ga nemoram stalno ukucavati (posle xxxY instalacija uh,..)
byMaX je napisao(la):Kako se ukida file protection...
PS. program je sigurno super... Pusti ti ove, koji ne vide kad im se masina vuche... Sve sto mi ne treba, ne treba mi... Sta ima da ga drzim na HDD-u, bez obzira koliki je???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari