Ragnarok
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2007
- Poena
- 440
Gledam ovaj telefon vec nekoliko nedelja i s obzirom da mi treba zamena za moj E51, cinio mi se kao dobar izbor. Da li je iko imao iskustva iz prve ruke sa ovim telefonom? Reviewovi koje sam citao su mi se cinili vrlo pozitivni, iako su radjeni sa Androidom 1.6. Video sam da kameru svi hvale, ali koliko vidim baterija nema spektakularne performanse.
Telefon mi treba za casual upotrebu - da ponekad proverim email, web, socijalne mreze. SMS i razgovori nisu apsolutno prioritet. Neke sporedne aplikacije mi ne trebaju prterano.
Video sam da Telekom nudi ovaj telefon za 4.999 RSD sa Mix Net M pretplatom od ~ 2.000 RSD, sto mi odgovara. Da li postoji bolji izbor u ovom trzisnom segmentu?
Telefon mi treba za casual upotrebu - da ponekad proverim email, web, socijalne mreze. SMS i razgovori nisu apsolutno prioritet. Neke sporedne aplikacije mi ne trebaju prterano.
Video sam da Telekom nudi ovaj telefon za 4.999 RSD sa Mix Net M pretplatom od ~ 2.000 RSD, sto mi odgovara. Da li postoji bolji izbor u ovom trzisnom segmentu?
Poslednja izmena: