Šta je novo?

XpanD X101 3D Stereoscopic Active 3D Glasses?

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
Dali mogu da se koriste ove 3D Cvike u kucnoj varijanti tj. na tft monitorima jer ja imam samo 3d naocare ali pise da su Active a i vidim da se dobija neka kutija sa led diodama(tako mi se cini i to crvene boje)kada se kupuje u kompletu...:) Probao sam ne nekojiko filmova koje sam na torentima nasao ali nista od 3d-a?Moguce da je ta crna kutija sa diodama glavni deo? :wall:

Moras da imas projektor, dlp ili tft sa stereo sync konektorom na koji bi nakacio ir emitter koji sluzi da sinhronizuje naocare sa slikom koju vidis. I naravno, uredjaj koji sluzi za prikaz mora da bude spreman za 100Hz ili 120Hz sliku na video ulazu. Posle toga ide igranje sa drajverima, grafikom i sl. da bi naterao sve to da radi kako treba ako ces pustati sa kompa. E onda samo jos da nadjes 3d sadrzaj koji ces gledati. :)

Moras da imas projektor, dlp ili tft sa stereo sync konektorom na koji bi nakacio ir emitter koji sluzi da sinhronizuje naocare sa slikom koju vidis. I naravno, uredjaj koji sluzi za prikaz mora da bude spreman za 100Hz ili 120Hz sliku na video ulazu. Posle toga ide igranje sa drajverima, grafikom i sl. da bi naterao sve to da radi kako treba ako ces pustati sa kompa. E onda samo jos da nadjes 3d sadrzaj koji ces gledati. :)

Hvala :) :) :)

Vrh Dno