Šta je novo?

Xpand Rally Xtreme

Hmm.. Ako je to ono shto ja mislim.. imam to odavno....
Probao, svidelo mi se, ali previshe simulacija za moj ukus
deinstall posle 2 trke, previshe sam losh za to :)

Hmm.. Ako je to ono shto ja mislim.. imam to odavno....
Probao, svidelo mi se, ali previshe simulacija za moj ukus
deinstall posle 2 trke, previshe sam losh za to :)

Probao i ja dawno.Nije neshto novija igra.Isti sluchaj i kod mene.

Zavrsio ga posle mesec dana podesavanja, testiranja i pobede.
Odlicna grafika,audio, gameplay i upravljanje.

zato sto je to za englesku verziju. Italijanska (sa patchom na eng) je izasla pre vise od pola godine ako se ne varam :) Ja sam igrao malo i pojavio mi se neki bug da je sve sem drveca belo (u pocetku nije bilo), i tako je ostalo, reinstalacija nije pomogla pa sam batalio igru.

I ja sam je igrao pre jedno 3 meseca pa me zadesio bug da nije hteo da mi zavrsi par trka tako da dalje nisam mogao da idem.
Izgleda da cu sad ici ispocetka :)

I ja je igrao i presao nekih 42% igre,ali me je nekako smorila i uninstalirao sam je...mislim da je svaki deo CMR-a dosta bolji...

meni je Colin 05 (koji sam nedavno zavrsio) bio daleko bolji, pa me ova tek ceka da se malo pozabavim sa njom. Ali mi nesto izgleda... Jeftino... :(

Kako jeftino? Bash izgleda OK. Ima mnogo lepshu glafiku od Colin-a 2005 (ako na to mislish).

Kako jeftino? Bash izgleda OK. Ima mnogo lepshu glafiku od Colin-a 2005 (ako na to mislish).
ajd onda da kazemo da je u CmR realisticnija grafika, XRX je ko automati iz luna parka, puno palmica i sl, i sam osjecaj dok vozim mi je bolji, u XRX ko da lebdim na nekom cilimu il sta vec.

Jao, pa ja sam jos davno igrao neku nemacku verziju, i ono je bio zivi ocaj. XR sam nekako i progutao, bio je prilicno simpa u ono vreme, mada me ubijao onaj extremno sinteticki zvuk motora, a i ponasanje vozila nije bilo za neku od medalja (mozda samo medalja rada za trud :D). XRX nije nista bolji, a proslo je dosta vremena od XR, pa mi se ne uklapa u trendove koji podrazumevaju izbaciti bolji proizvod od prethodnika.

Da zvuk motora je uzasan i bas me je nervirao...Sto se tice grafike vidi se da su se trudili,ali ispao je samo luna park od svega toga :)

Nazad
Vrh Dno