Šta je novo?

XP x64 + SP3 ?

• Začetnik teme Začetnik teme Gorpet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gorpet

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2005
Poena
620
Da li neko koristi XP x64 sa SP3, i koje su prednosti a koje su mane.
Napomenuo bih to da sam probao Vistu x64 SP1 Ult., i da sam bio razocaran mnogim stvarima, pogotovo sa usporenim Photoshop-om CS4 x64.

Niko ga ne koristi, jer ga Microsoft nije nikada objavio, i pitanje je dali ce ga ikada objaviti...:S:

off
Sta je bio problem sa PS-om, cesto ljudi pricaju o usporenom PS-u u Visti x64 ali ja nikako da izvalim o cemu je rec (znam za bag kad se stavi veliki outer glow)

@Twix Kada sam malo pro-google-ao, shvatio sam sta sam pitao. *ebiga, ja reko tu ima neki ekvivalent sa SP3 za XPx32, ali sam usput shvatio i to da je XPx64 sa SP2 prilicno zakrpljen i pouzdan OS tako da cu da idem na tu opciju.

@Wild Boy Kad je off...

Ne znam za taj bug, ali generalno PSx64 sporo renda u Visti x64; jedino se puno brze podize ako je to nekome znacajno...

@Wild Boy Kad je off...

Ne znam za taj bug, ali generalno PSx64 sporo renda u Visti x64; jedino se puno brze podize ako je to nekome znacajno...

Kad stavis recimo ogroman outer na slova i krenes da ih pomeras uzasno laguju. Pustao sam nekoliko akcija na XP 32bit i Visti x64 i uvek sam nesto bolje rezove dobijao na Visti.
ps Sve se brze podize na Visti

Na XP-u x32 sam trenutno, tako da ne mogu to da probam i koristim PS uglavnom za obradu fotki, ali kod mnogih plugin-ova, za camera raw, npr. kod bilo kog preview-a imam onu sporiju izmenu, po "kvadratima" a ne glatko, itd. Sa XP x32 toga nema, pa mi jedino zao ovih mojih 64 bit-a.

Nazad
Vrh Dno