E ovo prvi put cujem ! Ti si neki inovator, ah ???&Mancha& je napisao(la):I nikako nemoj sa diskete vec sa harda ili ramdrivea. Sa diskete ga samo butujes u command prompth. A bios i awdflash iskopiras na vec spomenute.
cobra je napisao(la):Mozda glupo pitanje opet ali , posto sam nov u ovim vodama ako moze malo jasnije.Ako nisam naporan.
Zivim u malom gradu u kome nema nekih srucnjaka koji bi mi pomogli oko toga zato se i obracam ovako ne bi li pokusao da sam naucim ali da ne sjebem plocu ili nesto drugo.
Zato ako neko moze iako ima zivaca da mi to jasnije objasni
Hvala u svakom slucaju.ctp;
&Mancha& je napisao(la):Pa nisam inovator, ali u MSI bios packovima tako pise, a kad malo razmislis i ima smisla. Dovoljno sam puta flashovao bios na raznim plocama i desava se kad flashujes sa diskete da u pola procedure krene da iscitava sa floppy-a, sto s obzirom na pouzdanost doticnog moze da bude kobno. Preporucljivo je prebaciti bios image i flash utility na hard , ili ako je NTFS particija na romdrive. Tako ti flash sigurno nece omanuti, sem ako ne nestane struja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari