Šta je novo?

XP + SP2 System Restore

• Začetnik teme Začetnik teme acca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Naime , instalirao sam SP2 , nesto mi pravi probleme, pa bih hteo sistem da vratim na predhodno stanje. Drugar je to pokusao i pukao mu je WIN. Pocne sa ucitavanjem i posle onog crnog ekrana , umesto da se pojavi onaj plavi na kome pise Wellcome, komp se restartuje...... I tako non-stop. Da li je to bila slucajnost ili bi se to desilo i meni ako pokusam System Restore? Da li je neko imao slicnih iskustava ili da li bar zna sta raditi?
Pozdrav!!!

Mogao si barem da se raspitash pre nego shto si instalirao taj SP2...uglavnom pravi probleme..

Septimus je napisao(la):
Mogao si barem da se raspitash pre nego shto si instalirao taj SP2...uglavnom pravi probleme..

Gresio sam priznajem!!! 😉
Da li bi pomoglo System Restore ili nece moci?

Pa jel si napravio restore point pre instalacije SP2? Ako nisi, :wave: :d

Ma nek proba prvo stari dobri safe mod...ili ono last good configuration..prvo...Meni se lichno deshavalo posle intalacije nekih catalysta al' na svu srecu povratio sam ga bez restore point-a..ali ovaj sp2 mozda je debelo zaorao po srcu win-a..😀

Pobaj neshto..inche ne gine boot from Cd-ROM i ponovna instlacija win-a...

Kad smo vec kod sp2 da li je neko probao da taj sp2 "utisne" u postojecu instalaciju pa onda da instalira win?..Kad kazem utisne mislim da uradi update instalacione verzije win-a...Mozda bi tako bolje radio...al' izgleda da je on josh u fazi razrade....

Trebalo bi da imas u Add/Remove Programs opciju da uninstaliras Sp2.
Ja sam kod mene instalirao Sp2 RC2 i posle sam ga unistalirao i Win mi sasvim normalno radi!

Ubiti sp definitivno i ja sam morao da reinstaliram i bas sam se naradio... ni repair nije radio ni nish |[

meni najveci problem koji SP2 pravi je sledeci... od onih 100 komada ....sve ih prepoznaje kada hocu da skidam neke updatove,,,,ne znam ko je pricao ali SP2 je pravi spyware itd.. znaci nemoz da nadjes nelegalan broj koji ce da prihvati.

Ma kod mene je ovajh SP na predhodnoj masini radio Ok, ili bar zadovoljavajuce. Evo sada nemogu otici na Windows Update stranu kazu pogresan Key. A pre Sp sam normalno mogao otici na update. E sada mozda je na predhodnoj masini bila neka druga verzija XP i SP je sa njom radfio Ok, a sa ovom nece.... Mada, neznam ni sam sta se desava.

Curiosity killed the cat. 😛

Kad bi ste sacekali da SP2 izadje...za ocekivati je da tada ipak vise nece praviti probleme...a mozda ce se naci resenja i za ostale "probleme"... :trust: :smoke:

Nazad
Vrh Dno