petri
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.09.2000
- Poena
- 620
Kako da nateram windows da radi sa third party drajverom i softverom - konkretno MSI BToes. Treba mi headset servis koji nije podrzan od built-in bluetooth stack-a koji dolazi sa SP2. Pregledao sam x 'uputstva' na netu i ni jedno nije pomoglo (mada sam steko utisak da drugima jeste :trust: ), stvarno sam vec 😡 do maximuma!
Na MSI sajtu je 'uputstvo' manje vise u stilu 'to ne radi, je*i ga, sta je tu je' :cuss:
Evo i sta se desava:
disejblujem bluetooth servise
bth.dll preimenujem u bth.bak (kao i ostale win-ove bt fajlove)
naravno, izvadim uredjaj iz usb-a, instaliram msi soft sa drajverima, ubodem btoes... netje
iso sam i na rucni apdejt drajvera kao sto pise u mnogim uputstvima medjutim softver mi se glavi do besvesti da bi me posle x minuta obavestio kako license ne dozvoljava da se soft koristi da doticnim uredjajem (!)
Ajd ako neko ima pomocu nek kaze stvarno poludeh :smack:
Na MSI sajtu je 'uputstvo' manje vise u stilu 'to ne radi, je*i ga, sta je tu je' :cuss:
Evo i sta se desava:
disejblujem bluetooth servise
bth.dll preimenujem u bth.bak (kao i ostale win-ove bt fajlove)
naravno, izvadim uredjaj iz usb-a, instaliram msi soft sa drajverima, ubodem btoes... netje
iso sam i na rucni apdejt drajvera kao sto pise u mnogim uputstvima medjutim softver mi se glavi do besvesti da bi me posle x minuta obavestio kako license ne dozvoljava da se soft koristi da doticnim uredjajem (!)
Ajd ako neko ima pomocu nek kaze stvarno poludeh :smack: