Da, ali patch-evi za neke opisane probleme vec postoje, pa bi ih bilo vrlo uputno instalirati.
Nakon sto sam instalirao SP1, a zatim posetio MS Windows Update, ponudio mi je skoro 20ak "critical" update-ova i oko isto toliko "obicnih".
Vrlo je verovatno da ce mnogi od tih ( i neizmenjeni) biti ukljuceni u SP2, pa onda nema potrebe cekati do njegovog (kompletiranog) izlaska.
Dakle, treba proveriti da li je ms "svestan" problema (koji je opisao u nekom od svojih dokumenata", i da li je ponudio (dostupan) patch.
U krajnjem slucaju, winXP+sp1 je prilicno "supalj" sto se tice sigurnosti, bar prema onome sto je ms opisao u poslednjih mesec dana, pa je ponudio zakrpe.
Usput, mozda ce biti ineresantno onima koji koriste druge web browser-e (tipa opera, netscape...), da su ponudili patch koji resava neke probleme sa njima.
Mislim, kao i sa svakim (novim) windowsom, trebalo bi s vremena na vreme posetiti windows update, pa pogledati da li mozda ima fine travke za boljku milog nam windowsa.
Da ne bismo posle morali da stavljamo ljutu travu, na ljutu ranu - Format c: /s/v/u