Nije tacno, ZVANICNO ga nema nigde: ni na XP home page, ni na Download Center, ni na MSDN Service Packs, ni na Windows Update, ni search celokupnog www.microsoft.com ne daje ni jedan link u vezi XP SP1 osim press release-a da ce biti dostupan 9 septembra (malo morgen !)Alexandar je napisao(la):Drapine, vec ga ima na Microsoft sajtu
pa polako - kod njih se jos uvek nije zavrsio 9 septembardrapin je napisao(la):Nije tacno, ZVANICNO ga nema nigde: ni na XP home page, ni na Download Center, ni na MSDN Service Packs, ni na Windows Update, ni search celokupnog www.microsoft.com ne daje ni jedan link u vezi XP SP1 osim press release-a da ce biti dostupan 9 septembra (malo morgen !)...
radar je napisao(la):Znači, potreban SP na CD-u. Ako neko ima i voljan je da nareže uz novčanu nadoknadu neka se javi. Naravno, potrebno je da bude finalna verzija.
E pa ako ima tamo, onda nema problema. Ja sam ovih dana nesto trazio po gradu, ali nisam nasao, pa rekoh da potrazim na forumu. Hvala za informaciju.Laza je napisao(la):Bio sam danas do CD kluba Spress music u Kosovskoj i misle da imaju service pack (nisu 100% sigurni) ali ga jos nisu narezali za iznajmljivanje. Rekli su mi da ce biti gotovo u sredu. Imaju i 3dsmax 5 i corel 11, takodje ce biti dostupno u sredu. Ja cu u svakom slucaju sve to iznajmiti, pa ako hoces mogu da ti narezem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari