Šta je novo?

XP SP1 kupujem

• Začetnik teme Začetnik teme radar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Znači, potreban SP na CD-u. Ako neko ima i voljan je da nareže uz novčanu nadoknadu neka se javi. Naravno, potrebno je da bude finalna verzija.

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=13120

p.s.
A finalni, zvanicni SP1 sa MS sajta jos nije pusten, trebalo je danas ali ga jos nema...ali ovaj sto su uglavnom svi skinuli bi trebalo da bude isto sto i final.
Naglasavam "trebalo bi"...bila bi tragedija da nesto promene u poslednjem trenutku, pa ajd' svi ponovo po 130 i kusur MB 😛 😀

Drapine, vec ga ima na Microsoft sajtu, i bajt u bajt odgovara build-u 1106. Tako da slobodno instaliraj taj build ako ga imas.

Alexandar je napisao(la):
Drapine, vec ga ima na Microsoft sajtu
Nije tacno, ZVANICNO ga nema nigde: ni na XP home page, ni na Download Center, ni na MSDN Service Packs, ni na Windows Update, ni search celokupnog www.microsoft.com ne daje ni jedan link u vezi XP SP1 osim press release-a da ce biti dostupan 9 septembra (malo morgen !)

Ima ga naravno na onom linku premierdownloads, ali to je mesto koje nije zvanicno opste dostupno - sto jos nazalost ostavlja mogucnost MS-u da nesto izmeni...

drapin je napisao(la):
Nije tacno, ZVANICNO ga nema nigde: ni na XP home page, ni na Download Center, ni na MSDN Service Packs, ni na Windows Update, ni search celokupnog www.microsoft.com ne daje ni jedan link u vezi XP SP1 osim press release-a da ce biti dostupan 9 septembra (malo morgen !)...
pa polako - kod njih se jos uvek nije zavrsio 9 septembar

radar je napisao(la):
Znači, potreban SP na CD-u. Ako neko ima i voljan je da nareže uz novčanu nadoknadu neka se javi. Naravno, potrebno je da bude finalna verzija.

Bio sam danas do CD kluba Spress music u Kosovskoj i misle da imaju service pack (nisu 100% sigurni) ali ga jos nisu narezali za iznajmljivanje. Rekli su mi da ce biti gotovo u sredu. Imaju i 3dsmax 5 i corel 11, takodje ce biti dostupno u sredu. Ja cu u svakom slucaju sve to iznajmiti, pa ako hoces mogu da ti narezem.

Re: Re: XP SP1 kupujem

Laza je napisao(la):
Bio sam danas do CD kluba Spress music u Kosovskoj i misle da imaju service pack (nisu 100% sigurni) ali ga jos nisu narezali za iznajmljivanje. Rekli su mi da ce biti gotovo u sredu. Imaju i 3dsmax 5 i corel 11, takodje ce biti dostupno u sredu. Ja cu u svakom slucaju sve to iznajmiti, pa ako hoces mogu da ti narezem.
E pa ako ima tamo, onda nema problema. Ja sam ovih dana nesto trazio po gradu, ali nisam nasao, pa rekoh da potrazim na forumu. Hvala za informaciju.

Nazad
Vrh Dno