Šta je novo?

Xp Service Pack

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
jel zna neko gde moze da se skine crack sa XP service pack 1

raindog je napisao(la):
jel zna neko gde moze da se skine crack sa XP service pack 1

Paz` ovako...Ne kontam u kom smislu mislish crack...Ti lepo skini pravu verziju Service Pack-a (sa microsoftovog sajta) a onda kada ocjesh da je instalirash fora je da ti je Seriski broj bude van crne liste koju taj isti SP prepoznaje...i onda instalirash ponovo XP sa VALIDNIM brojem i onda lepo instalirash na to SP....E nebi bili loshe da pogledash neke tredove od pre par nedelja (ili cak i manje) gde su ljudi davali svoje ispravne brojeve... takodje postoji neko programche koje ti generishe XP seriski broj.. .... Pozdrav😉

Mozda ti ovo pomogne. :wave;

Uf, sorry za prezvakanu temu (nisam probao SP1), al` zar ne bi moglo da se sa nekim tweak-erom promeni serial (PID) pod aktuelnim windowsom, a onda da mu se ponudi SP. Da ne mora covek da se mltretira sa ponovnom instalacijom (osim ukoliko mu i "obican" wXP vec ne pravi zestoke probleme.

U Xteq tvikeru postoji opcija pod System>User Data>Windows PID ,pa se tu promeni na serial koji bi SP1 progutao. Posle toga krene sa instalacijom SP1. Trebalo bi da moze?

Mislim, malo me mambo zbunio - da li je preinstalacija ultimativna (ili je samo "preporucljivo")

Inace, Xteq je freeware, tezak oko 4.5 MB, download na: ftp://147.102.121.21/Xteq/xq-xsetup.zip
http://www.superiorsoft.com/xteq/xq-xsetup.zip

Ceo postupak imate na OVOJ STRANI (opet glumim drapina)😀
Al ajde da vam skratim...Skinite OVAJ fajl i to je to...A mozete i clean pa iskoristite ovaj key 67VV3-T4MKD-TQT4V-FRVQV-HPMRM ...

Trebalo bi postaviti jedan sticky u svim sobama, nesto u stilu "ispeci pa reci" 🙂 tj. prvo pogledajte sta sve pise odnosno procitajte par thread-ova dalje od prve stranice, pa onda postavite pitanje...Razumem ja to newbie i tako to, ali ovako stalno ponavljanje istih tema stvarno ne vodi nicemu 🙁 .
Pogotovo za ovako ultra prozvakana pitanja, OK je da neko ne moze da nadje ili ne primeti nesto sto se spominjalo samo u jednom thread-u, ali ovo stvaaarnoo...

raindog, nemoj moje primedbe da shvatis licno, nisi ni prvi ni poslednji koji ovako s neba pa u rebra, iliti padne s Marsa, desava se i iskusnijim clanovima - govorim generalno...

Juče sam proćerao taj SP... Ne videh nikakve promene, sem što je 100 MB više u C: (nisam mu dao backup, više verujem u Ghost) .

Bug sa refresh-rate i dalje postoji. Ali avaj, danas se sjebalo snimanje iz IE - neće da snima stranice ni kao html ni kao mht... Inače je to radilo nakon instalacije SP-a juče...

Zna li neko koja su glavna poboljšanja SP-a ? Sve se mislim da vratim stari XP....

Na greskama se uci

OD SAD CU VISE DA PAZIM i prvo cu da PECEM PA CU TEK ONDA DA REKNEM

Drunk Devil je napisao(la):
Zna li neko koja su glavna poboljšanja SP-a ? Sve se mislim da vratim stari XP....
Evo ga jos jedan !!! 😀
Nemoj da se ljutis molim te, ali pregledaj malo stare postove na tu temu - sve smo vec napisali i rekli...barem onaj koji je naveo Genghis, a ima ih jos dosta, nemogu sad da ih trazim...

drapin je napisao(la):
Evo ga jos jedan !!! 😀
Nemoj da se ljutis molim te, ali pregledaj malo stare postove na tu temu - sve smo vec napisali i rekli...barem onaj koji je naveo Genghis, a ima ih jos dosta, nemogu sad da ih trazim...

Sve ?? Jako malo toga je navedeno... Mrka kapa.. Kopam po netu i nigde skoro nista pametno... M$ sucks !

Ima jedna zanimljiva stvar u vezi XP SP1. Kada ga instalirati sve radi manje vise bez razlike, jedino sto smo primetili moji prijatelji i ja da nece da rade neki osteceni divx filmovi (sa graskom) koji na istoj masini bez SP1 rade, a takodje i na 98, win2000 rade. Da li je to ubacena neka zastita od takvih fajlova u medija player ili drugde, ne znam, ali je stvar probana na desetak razlicitih masina, sa svim poznatim playerima (micro dvd, bs, playa, red light, windows mp, vplayer...).
Uglavnom filmovi kako tako rade od pocetka do kraja, a kad se ubaci sp1 cvrc! Napominjem da to vazi samo za filmove u kojima nesto nije u redu sto programi za proveru avi fajlova i prijavljuju.
Ima li neko ideju sta je u pitanju?

Ja znam da postoji fora sa MS MPEG-4 v1,2,3 koji je od strane M$ zabranjen za pakovanje video zapisa, pa se dešavalo da ga Win2000/XP jednostavno deinstalira sa sistema, a ovo za oštećene DivX-e nisam čuo...

Nazad
Vrh Dno