Kakva destruktivna izjava !!!Geek_master je napisao(la):Sta ce vam bre antivirusni programi, oni su destruktivniji od samih virusa.
drapin je napisao(la):Kakva destruktivna izjava !!!![]()
Ocigledno da te nikad nijedan virus nije potkacio, pa mozes tako da pricas...jedino da ti pozelim i dalje toliko srece u "cyber" zivotu.
Geek_master je napisao(la):Imao sam nekoliko virusa. Samo jedan mi je sj*** komp, pa sam reinstalirao win, a to je bilo pre 4 godine. Vecina uopste nije destruktivna...
Bax je napisao(la):Aninstalirao sam AVP i proradio je komp, sta bi to moglo da znaci???
Geek_master je napisao(la):Sta ce vam bre antivirusni programi, oni su destruktivniji od samih virusa.
omnik je napisao(la):A kako znas da li imas virus ako nisi skenirao 4 godine?
Mnogi virusi se dobro "sakrivaju" pa ih bez anti-virus softvera nije ni moguce detektovati. A da te ne pitam kako ces i provalii koji je virus u pitanju ako nemas program koji ce ti reci (opet anti-virus)?
Vec je ranije bilo price o AVP-u i cudnim desavanjima u XP-u posle nekog vremena, mislim da se to desavalo sa svim verzijama, ja sam probao sa 3.5 i 4.0 , ista stvar...Bax je napisao(la):Aninstalirao sam AVP i proradio je komp, sta bi to moglo da znaci???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari