Šta je novo?

XP puko ko tikva

Bax

Čuven
Učlanjen(a)
14.07.2001
Poena
620
U toku otpakivanja jedne zip arhive komp se resetovao, i tako jedno 5 puta, a sad se svaki cas resetuje i gubi fajlove , sta je moglo da se desi?

To se mnogima desilo sa XP-om, sistem jednostavno pocne da se zbunjuje nekim normalnim komandama i da poziva druge aplikacije, jednostavno se zakuca tj. restartuje. Probaj sa brisanjem poslednjih programa koje si instalirao, pogotovo ako su u pitanju firewall i av programi.
Ovo je jedan od razloga sto sam se vratio na win2k.

Srecom takvih problema jos nisam imao - koji ste vi maleri ;)

po milioniti put, XP je........ ma nema veze

Po zilioniti put kazem da je XP najjachi, meni radi strawwa, a za vas ne znam...

Aninstalirao sam AVP i proradio je komp, sta bi to moglo da znaci???

A koja je verzija AVP-a bila u pitanju ?

Sta ce vam bre antivirusni programi, oni su destruktivniji od samih virusa.

Geek_master je napisao(la):
Kakva destruktivna izjava !!! :D
Ocigledno da te nikad nijedan virus nije potkacio, pa mozes tako da pricas...jedino da ti pozelim i dalje toliko srece u "cyber" zivotu.

Istina ni ja ne vidim zasto ljudi stavljaju da se monitor podize sa sisitemom i da konstantno radi u backgroundu. Ja podizem anti virus i firewall samo kad izlazim na net i skener kad pokrecem neki CD ili disketu nepoznatog mi sadrzaja. Mislim da je to najbolje, kompromisno resenje.

drapin je napisao(la):
Kakva destruktivna izjava !!! :D
Ocigledno da te nikad nijedan virus nije potkacio, pa mozes tako da pricas...jedino da ti pozelim i dalje toliko srece u "cyber" zivotu.

Imao sam nekoliko virusa. Samo jedan mi je sj*** komp, pa sam reinstalirao win, a to je bilo pre 4 godine. Vecina uopste nije destruktivna...

Za net to je ok, ali sezam ima da mu stavis @safe gde zatvara portove, a za mail koristim the bat!...

Imao sam nekoliko virusa. Samo jedan mi je sj*** komp, pa sam reinstalirao win, a to je bilo pre 4 godine. Vecina uopste nije destruktivna...

A kako znas da li imas virus ako nisi skenirao 4 godine?
Mnogi virusi se dobro "sakrivaju" pa ih bez anti-virus softvera nije ni moguce detektovati. A da te ne pitam kako ces i provalii koji je virus u pitanju ako nemas program koji ce ti reci (opet anti-virus :D)?

Bax je napisao(la):

Znaci da ta verzija nije kompatibilna sa XP-om, koja je verzija u pitanju?

Nije tacno. Ako nista drugo - veoma je preporucljivo sa vremena na vreme instalirati neki AV program i skenirati komp...

omnik je napisao(la):
A kako znas da li imas virus ako nisi skenirao 4 godine?
Mnogi virusi se dobro "sakrivaju" pa ih bez anti-virus softvera nije ni moguce detektovati. A da te ne pitam kako ces i provalii koji je virus u pitanju ako nemas program koji ce ti reci (opet anti-virus :D)?

Ne znam, i ne zanima me. Sve mi radi kako treba, sto bih se bojao virusa. Sta mi moze, da mi pobrise mp3ove koje drzim i na CDu :p
Destruktivni su retki, i cak i da imam antivirus program, ko mi garantuje da ce ga on naci, mozda bude neki novi...

Bax je napisao(la):
Vec je ranije bilo price o AVP-u i cudnim desavanjima u XP-u posle nekog vremena, mislim da se to desavalo sa svim verzijama, ja sam probao sa 3.5 i 4.0 , ista stvar...

Imao sam jedno vreme AVP (pod XP-om naravno :) ) i ne znam zasto ali mi gusio mrezu..nisam nikome mogao da pristupim i niko meni....

Resio sam to tako sto sam uninstalirao AVP i instalirao Norton...

Osim toga nisam imao problema sa XP-om...

Vrh Dno