Šta je novo?

XP pitanje oko verzije . . .

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Imam disk koji ima s/n: FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8,
pa me zanima da li je to full verzija ili ne......ima li ko ovu verziju i kako radi?

Pozdrav

Ja upravo koristim taj Windows XP. To ti je Windows XP Profesional. Kazu da je to ona OEM verzija, ali ja nisam bas mnogo ulazio u to.

Po s/n rekao bih da je upravo to ona nebootabilna verzija koja kod mene pravi krš i lom, jer neće da mi digne mašinu sa 98 i Me, tačnije odmah nakon 1. boot-a izbacuje mi error screen.

heh, imam tu verziju XP pro-a, i prezadovoljan sam!!

Imam ga vec nekih cetiri meseca i nijednom, ali bas nijednom mi se nije desilo da se komp zaglavi ili nesto tome slicno... inace ceo xp radi odlicno, da li je to do verzije ili tweakova koje sam jurio po netu nemam pojma, ali nemam prituzbi...

Moja preporuka! :D

Da to je ona corporate edition.Verzija je 5.1 Build 2600 i to je ta verzija kojoj ne treba nikakav crack, s' tim sto je moja butabilna.

Pa da li da instaliram ili ne? Da li da trazim neku drugu verziju?

Pozdrav

nema sta drugo da trazis, to je najbolje (i jedino) sto postoji.

legend je napisao(la):
Pa da li da instaliram ili ne? Da li da trazim neku drugu verziju?

Pozdrav

Nemoj, trazi onu losiju verziju kojoj treba par crackova da bi proradila.Nego sta bre bolje od doga - nema!:D

A sta kazete na verziju
bxght-mdjkw-h2j4x-bx67w-tvvfg
Ne znam o kakvim krekovima se radi ali treba da se "aktivira" svaka 2 meseca. Moj cd nije bootabilan
Pozdrav

Pa krek i služi da se izvrši fake aktivacija. Koliko je dosadna poruka u kojoj te upozorava da trebaš da aktiviraš tvoju kopiju Win-a ne treba raspravljati. Naravno ako ne aktiviraš (tj.krekuješ) Win ti neće više raditi...
Ja koristim WinXP Pro sa serijskim brojem koji je dat u naslovu thrada. To je Corporate verzija namenjena sistem integratorima i OEM-ima. Ta verzija kod mene radi dosta dobro, i što je najvažnije ne zahteva aktivaciju.

I ja koristim tu verziju

CD je bootabilan odlicno radi,ali OS se nemoze dezinstalirati iz samog operatinvnog sistema jer nije registrovana verzija predpostavljam da je skinut(pachovan) program za registraciju i aktivaciju windowsa XP.

Vrh Dno