Šta je novo?

XP + Netscape 6.2....utisci..

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Evo ja instalirao pa me interesuje jel koristi jos neko i kakvi su Vam utisci...

pozdrav

Ja cu tebe covece loviti po bloku i uhvtatiti a onda cu te zadaviti...FX

Sto mi ne rece da moram da skidam fajlove s neta??Zasto??:mad:

Nema nista od mene i nestcape-a jer moja konekcija je luda i nema nameru da skine sta treba:(

Broz je napisao(la):
Evo ja instalirao pa me interesuje jel koristi jos neko i kakvi su Vam utisci...

pozdrav
A kakvi su tvoji utisci? :)
Zanima me da li ima istoriju i ako ima jel' dobra kao na IE6?
Kako se onaj njegov mail klijent snalazi sa vise naloga?
Kako radi sa razlicitim proxyjima? Mislim, dali se moras njakati i rucno menjati proxy u zavisnosti od konekcije, odnosno ISP-a preko kog si konektovan?
Ima jos toga sto me zanima, ali se ne mogu setiti
Eh, da. Brzina? Trosenja resurs (4+ prozora)...

Sauron je napisao(la):
Ja cu tebe covece loviti po bloku i uhvtatiti a onda cu te zadaviti...FX

Sto mi ne rece da moram da skidam fajlove s neta??Zasto??:mad:

Nema nista od mene i nestcape-a jer moja konekcija je luda i nema nameru da skine sta treba:(

Ne trebaju nikakvi fajlovi nego se samo registrujes:D
Nedjo cim ustanovim kakav je napisacu ti;) za sada imam frku sa proxy-jem;)

pozdrav

Prvi utisci su fenomenalni!!! Mnogo bryo radi, ucitavanje stranice je brže nego sa IE6 ALI, težak je! Kad otvorim u IE 14 stranica koliko i inače otvorim kad surfujem pokazuje PF oko 160mb(slušam i mp3 iz wmp8) a isto toliko kad otvorim u Netscape-u pokaže 200mb...
Mail ni sam ni koristio ni instalirao. Inače dolazi sa podrškom za javu(šta to beše java:)), instalira i winamp i jos 5,6 nekih stvari ali sam ja to sve dečekirao pri custom instalaciji tako da nemam pojma kako radi....
Mnogo je dobra fora kad napiše "vi koristite nabolji, najsigurniji, najovo,najono na svetu":)
Inače super što sam napravio bookmark za benchmark - samo kliknem i eto foruma;)
za sada je super samo kad idem preko broz@proxy nece da proveri mail na yahoo i ne mogu isto to na veratu, pokusavao sam sva moguca setovanja ali nece pa nece ako neko ima konstruktivan predlog neka me posavetuje jer mi je ovo prvi susret sa Netscapeom 6...

pozdrav

Evo i ja da se javim, posto sam ga jutros naterao da radi (citaj:registruje:D)...

Sto se tice ucitavanja stranica ne ide brze od Opere ali zato od IE 6 mnogo brze...Moram da pohvalim Nestcape jer je history odlican, e sad meni se cini bolji nego u IE ali verovatno je ovo samo subjektivan utisak...

Mejl klijent radi odlicno, jedina zamerka je sto ne podrzava HTTP servere ni Hotmail (samo @aol i @nestcape) radi brze i bolje od Outlooka (nema windows messangera :D)...

Eto to bi bilo ukratko, iako ga imam tek jedan dan :) preporucujem ga svima kojima je IE dosadio a Outlook se otvara sporo...

Pozdrav!

Sauron je napisao(la):
Evo i ja da se javim, posto sam ga jutros naterao da radi (citaj:registruje:D)...

Sto se tice ucitavanja stranica ne ide brze od Opere ali zato od IE 6 mnogo brze...Moram da pohvalim Nestcape jer je history odlican, e sad meni se cini bolji nego u IE ali verovatno je ovo samo subjektivan utisak...

Mejl klijent radi odlicno, jedina zamerka je sto ne podrzava HTTP servere ni Hotmail (samo @aol i @nestcape) radi brze i bolje od Outlooka (nema windows messangera :D)...

Eto to bi bilo ukratko, iako ga imam tek jedan dan :) preporucujem ga svima kojima je IE dosadio a Outlook se otvara sporo...

Pozdrav!

Jel' se i dalje podize onako ocajno sporo kao ver.6/6.01?

Ne, leksa, napokon su ispravili te bubice i primetno je brzi od svojih prethodnika 6.0 i 6.1 -> izgleda da su 'ubili' i onu aktivaciju sa pocetka dizanja programa.

Drzim ga kao sekundarni browser (uz Operu 6), dok je primarni IE6 -> jos uvek nalecem strane na kojima dolazi do java gresaka i slicno i netscape ih otvara bez problema.

Nazad
Vrh Dno