A kakvi su tvoji utisci?Broz je napisao(la):Evo ja instalirao pa me interesuje jel koristi jos neko i kakvi su Vam utisci...
pozdrav
Sauron je napisao(la):Ja cu tebe covece loviti po bloku i uhvtatiti a onda cu te zadaviti...FX
Sto mi ne rece da moram da skidam fajlove s neta??Zasto??
Nema nista od mene i nestcape-a jer moja konekcija je luda i nema nameru da skine sta treba![]()
Sauron je napisao(la):Evo i ja da se javim, posto sam ga jutros naterao da radi (citaj:registruje)...
Sto se tice ucitavanja stranica ne ide brze od Opere ali zato od IE 6 mnogo brze...Moram da pohvalim Nestcape jer je history odlican, e sad meni se cini bolji nego u IE ali verovatno je ovo samo subjektivan utisak...
Mejl klijent radi odlicno, jedina zamerka je sto ne podrzava HTTP servere ni Hotmail (samo @aol i @nestcape) radi brze i bolje od Outlooka (nema windows messangera)...
Eto to bi bilo ukratko, iako ga imam tek jedan danpreporucujem ga svima kojima je IE dosadio a Outlook se otvara sporo...
Pozdrav!
leksa je napisao(la):Jel' se i dalje podize onako ocajno sporo kao ver.6/6.01?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari