Šta je novo?

XP i zaglavljivanje u IE6 samo na benchmarku

drsrle

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
601
Desavaju mi se glupa totalna zaglavljivanja samo dok sam na benchmarku, i to u varijanti kada na siteu odem i u forum. Do sada nijednom na nekom drugom siteu ?. Imam XP professional, ukljucen firewall, memorija proverena sa Goldmemory 5.7, i Docmemory 2.0 i Simtest 2.7 sve O.K Nemam deljenih IRQs, sve posebno, sve ostalo ukljucujuci i igre radi bez sa stucne. 3D Markl 2001 5-6 prolaza OK. Nema pregrevanja. Kada se zaglavi, pomaze samo reset taster, ali veza u tom trenutku nije pukla, vidim imam eksterni modem. Na primer pisem post na benchmarku i odjednom se izgubi cursor misa, tastatura vise ne reaguje, pa time ni ctrl-alt-del. Nakon toga se obavezno obrise cache browsera samo na nalogu sa koga je ulogovan na Internet. Cache drugog korisnika nije obrisan. Ovo da obrise cache posle tog zaglavljivanja je pravilo. da li iko moze da pomogne, ili da dignem ruke od benchamrak site-a. ?

Odustani od Bencha

nego (mozda gresim) ali koliko imas memorije na kompu?

Imam 512 MB. Inace nisam jedini sa ovim problemom. Procitajte threadove u benchmark topicu (Xenon...) Mogao bi i webmaster da razmisli o ovome, sta to ima toliko specificno u kodu sitea.

ma nije nista sa sajtom problematicno, to je IE6 nesto ******* ili Xp. Ja imam slican problem. Uvek kada posetim goldenov sajt ,bilo u Operi 6 ili u Ie6 veza pukne posle minut dva. Zivcira me vise....

drsrle je napisao(la):
Imam 512 MB. Inace nisam jedini sa ovim problemom. Procitajte threadove u benchmark topicu (Xenon...) Mogao bi i webmaster da razmisli o ovome, sta to ima toliko specificno u kodu sitea.

Vidis, kod mene kad pokusam da downloadujem nesto vece (par MB) desava se ista stvar, sve se zamrzne... Popizdeo sam i juce sam reinstalirao XP, sve sa fdiskom i formatiranjem, pa cemo da vidimo sada cija majka crnu vunu prede ;-)

IE 6 je preterano zahtevan i spor...predjite na Operu 6 :D

Probaj ovo

PURGE CACHE !!! :)

Moguce da si navato neki troyan seeker nove generacije te te malkice matretira. Moguce i neku od mojih omiljenih HTA skripti koje se lepe na IE ..... mada mi je sumnjivo da ti i opera puca .... probaj da pobrishesh passworde iz IE-a pa probaj ( <SHIFT+F5>) :p

Nazad
Vrh Dno