Šta je novo?

XP i VISTA na istoj particiji???

LaMar

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
304
Prvo, trazio sam da li je vec bilo reci cak sam i procitao CELU sticky temu o visti ali nisam video!

Imam XP SP2 (klasika) i fino mi sljaka ali sam mislio da malo promeni dosadni XP izgled i stavim Vistu. Nasao sam drajver za grafiku, za plocu nema ali bih opet pokusao pa ako ne valja ja bih vratio na XP. Imam jedan SATA hard 300GB podeljen na tri particije, C: 60GB, D: 30GB (Ovde drzim dokumenta) i E: torrent i DC disk od 150GB. Da li mogu da pored XPa instaliram Vistu na C: i dali ce to raditi bez problema (mislim na smetnje izmedju dva sistema ne dali ce Vista raditi kod mene). Imam i eksterni hard od 300GB na kome cuvam filmove pa bih nekako u nuzdi mogao da oslobodim jos jednu particiju samo za vistu ako nemoze drugacije!

Masina u potpisu

Pa iskreno nemogu da ti nadjem argument na ov tako da cu verovatno skratiti taj C: ionako ima dovoljno slobodnog prostora i malo od E: i eto Visti 20GB. Posto neigram igrice (nemam ni jednu instaliranu) trebace mi samo vistai par programcica. A i bice lakse da je ubijem ako mi nevalja. Hvala

Jedini razlog zbog koga bih ja(a i vecina "vista skeptika") sada presao na vistu je taj famozni DX10.Posto kazes da te igre na zanimaju,a dosadio ti je izgled XP-a,mozda je najbolje resenje da instaliras vista transform.pack.Tako ces dobiti "fensi" izgled ovog "novog"OS,a zadrzaces stari dobri(ziv nam bio)XP...

Ma drzao sam to dugo pa sam onda stvio izgled OS X-a ali nemam ono izvrtanje slike. Meni je u sustini velika, velika, VELIKA zelja neki lepi MacBook PRO ali posto mi sve upadaju neke druge investicije onda pored ovog pc djubreta koji svaki dan moram da cistim od virusa i brojnih drugih gluposti imam obican notebook. A Mac ostaje zelja dok ne odvojim neke pare ili resim da prodam auto. :) Cak sam mislio i da prodam ovaj dzank za nekih 500E i notebook za malo vise i da dodam jos 1000E i da kupim ali bi mi onda bilo zao da mi stalno radi tako lep racunar te... ostah na ovome. Mada i jedan iMac bi dosao u obzir :)

Nazad
Vrh Dno