Šta je novo?

XP i problemi sa igricama

• Začetnik teme Začetnik teme dzzel@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dzzel@

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
Поздрав свим старим и новим члановима форума.
Дуго нисам посећивао ове форуме па не замерите ако је ово већ било.
Имам ХР са сп1. Све ради савршено, комуникације (мрежа, бежични интернет, сателитски интернет), мултимедија (тв, моторизовани сателитски тв)... Проблем је са снимањем позиција у игрицама. Значи не могу да се сниме позиције у Деспераду 2, Леденом добу 2 и Херојима 5. Да је једна игра у питању то бих приписао игрици али како су у питању 3 игрице немогуће је да сам толики малер. Игрице су набављене ван пословних просторија овлашћених продаваца са извршеном интервенцијом да би радиле😀
Пробао сам реинсталације, очистио систем од вируса, шпијуна и остале гамади али не вреди.
Зато Вас молим за ваше мишљење.:wave:

Mozda je i problem u preteranoj zastiti.
Koje programe tacno imas, AV, FW, neki program koji pazi na registry ili kretanje fajlova?
Imao sam slican problem sa ad-watchom, koji nije dozvoljavao kreiranje nekih privremenih fajlova nekim programima, uopse nije davao pristup registriju i podesavanja start-upa.

Данас ми паде на памет да сам на неком форуму прочитао да се решење крије у брисању фолдера у :\Program Files\Uninstall Information
После брисања свих фолдера у Uninstall Information решио сам проблем. Изгледа шашаво али делује. Wolfman хвала на труду.

Nazad
Vrh Dno