Šta je novo?

XP i podesavanje tastature

Leka

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2001
Poena
619
Hteo bih da napravim svoju srpsku tastaruru za XP kao sto imam kbd fajl za ME, pa me sad zanima kako, posto mi se ne svidja raspored u XP-u. Probao sam da prebacim kbd fajl iz ME-a ali izgleda da XP ne sljaka tako. Sugestions?

Leka

Leka je napisao(la):
Hteo bih da napravim svoju srpsku tastaruru za XP kao sto imam kbd fajl za ME, pa me sad zanima kako, posto mi se ne svidja raspored u XP-u. Probao sam da prebacim kbd fajl iz ME-a ali izgleda da XP ne sljaka tako. Sugestions?

Leka

Probaj ParaWin. On generiše drajvere za tastaturu tj. .dll fajlove (ono što su u Win9x .kbd fajlovi) koji rade i na XP-u (probao lično dok sam držao XP na mašini).

Re: Re: XP i podesavanje tastature

giovanni je napisao(la):
Probaj ParaWin. On generiše drajvere za tastaturu tj. .dll fajlove (ono što su u Win9x .kbd fajlovi) koji rade i na XP-u (probao lično dok sam držao XP na mašini).

E da li mozes da mi das neki link za dl posto na njihovom sajtu traze da ka kupim a nema nista trial i tako slicno.

Leka

Re: Re: Re: XP i podesavanje tastature

E nasao sam neku trial verziju. Imash li crack ili tako nesto?

Re: Ima, ima

ymiljan je napisao(la):
ima Crack za Parawin 2000 (verzija 3.0) na
http://www.cracks.am/cracks/p.html

(imam i ja - ali na poslu, ako ne budes skinuo javi, saljem sutra)

Ma skinuo sam ja sve to ali nece ni jedan serial da upali za ovu verziju koju ja imam, tj. ParaWin XP. E vise nam da se skine cerzija za 2000. Koliko zauzima ta 2000?

Leka

Re: Parawin zauzimaa...

ymiljan je napisao(la):
2,1 Mb (ovaj za 2000)

Da li znash mozda gde na netu mogu da skinem tu verziju, posto ja nisam nasao. Ili ne znam koliko bi ti bilo mucenje da je nekako stavis negde na net pa da je skinem ili nesto drugo samo da je pribavim.

Leka

Paratype

Evo linka - trial verzija Parawin 2000 sa free software sekcije Parawin 2000
a crack si vec, kazes, pokupio.
Ukoliko bude nekih problema, mogu na mail da ti posaljem.

Re: Paratype

ymiljan je napisao(la):
Evo linka - trial verzija Parawin 2000 sa free software sekcije Parawin 2000
a crack si vec, kazes, pokupio.
Ukoliko bude nekih problema, mogu na mail da ti posaljem.

Ma znam to, tamo sam vec bio i nema verzije 2000 vec samo XP i zato se nerviram. Nasao sam na netu na jednom mestu ver. 2000 ali nece da se skine. :( help...

Leka

Mogu da posaljem

posalji mi samo tvoj mail i poslacu ti - mogu i u delovima od po - sta znam koliko hoces kb?

i ja trazim krek ili serial za Parawin XP. Ima li neko? Neka mi baci na mejl.
Parawin 2000 nikako ne mogu da nadjem.

Vrh Dno