Šta je novo?

XP i Age of Empires II

Baja

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
604
Pokusao sam sve ali nikako da nateram doticnu strategiju da proradi na XP. Da li radi kod nekoga, da znam da li da pokusavam.

Koliko znam AOE2 ne radi pod XP-om, ali kada se instalira Conquerors expansion onda proradi.

Ni tada ne radi :(

Peca je napisao(la):
Ni tada ne radi :(

Stvarno, postoji li ijedan nacin da se natera da radi, neki patch i sl. ?

Pa meni je radio Conquerors na XP-u. Sada ga nemam instaliranog, ali znam sigurno da sam ga igrao.

AOE II ne mozes da poteras na XP-u... ali ako instaliras age of conqerors radice i jedno i drugo... samo naravno u kampnaje za aoeII moras da udjes preko AOC izvrsnog fajla

Postoji www.ntcompatible.com koji ima odlicnu bazu podataka koji programi/igre/hardver rade pod 2000/XP a koji ne. Pogledajte i za AOE2 (mene mrzi :D ). Siguran sam da ima neki info kako i da li uopste radi.

Pozdrav:)

Kao sto rekoshe neki Conquerors na XP-u fercera ...
Znaci instaliras AOE II, zatim instalirash Conquerors i samo pichish !!!

Pozdrav,

B.R.

p.s. Nisam neki igrac, ali je interesantno da mi sve igre koje sam instalirao rade pod XP-om: GP3, GP3 Season 2000, AOE, F1 2001, MOHO ...
Mislio sam da cu imati mnogo vise problema sa XP-om, kad ono vec 6 meseci radi kao sat. Cak i CATIA radi !!! Da mi je samo josh malo RAM-a i neki brzi procesor, pa da kuliram :)

Jesi li probao sa kompatibiliti modom ?
P.S. naravno da XP radi OK
P.P.S. Ubijte se ako dosada niste presi AOE2 :D

filipenko je napisao(la):
Jesi li probao sa kompatibiliti modom ?
P.S. naravno da XP radi OK
P.P.S. Ubijte se ako dosada niste presi AOE2 :D

Meni u kompatibiliti modom nikada nisat nije proradilo:(

AOE je najbolji u LANu...irganje protiv masine sux:D

Age II radi pod XP-om, samo treba noviji crack
meni je radio i neinstaliran, znaci samo sam pokrenuo crackovani exe iz Age-ovog foldera na disku

age of kings neradi ali kad nadogradis conquerors onda samo leti.
a ja ga licno volim u lan-u sa drustvom protiv masine.

Nazad
Vrh Dno