indy je napisao(la):I bez preporuka da koristim XP Pro, necu...FX
Izvini, al' sto neces ???indy je napisao(la):I bez preporuka da koristim XP Pro, necu...FX
drapin je napisao(la):Izvini, al' sto neces ???
Ubismo se od objasnjavanja pre nekih desetak meseci kad je to bilo aktuelno - nikakva razlika izmedju Home i Pro ne postoji !
Razlika je samo u 5 (pet) "specijalizovanih" servisa vise koje Pro ima a Home nema - sve ostalo je potpuno isto...
Na stranu sto Home mora da se crack-uje, sto ga u 99% slucajeva potpuno zezne tj destabilizuje.
Dakle preporuka je: koristi Home SAMO ako si spreman da kupis original !
Filo je napisao(la):He,he.Mozda covek vise voli zelenu od plave boje!
Ima jos jedna razlika-cena(naravno govorim o legalnom softveru!)
Ma uzmi pro.Imas i serial i uzivas.Sa malo egzibicionisanja mozes instalirati i service pack a mozes kupiti i pro sa service packom.
mani se home-a
btw.za home obicno na cdu dobijes i crack i uputstvo(potrazi malo) ali posle instalacije sp1 on ti vise ne radi
Alexandar je napisao(la):Uglavnom posle instalacije XP-a instaliras program koji ti stalno resetuje tajmer (zaboravio sam kako se zove).
Amon_Ra je napisao(la):Lepo ode na blackviper.com i od Pro napravi Home verziju.
Alexandar je napisao(la):😀😀
Mozes i sam da sredis Home tako da ti radi duze od 30 dana, bilo je ranije treadova na tu temu. Uglavnom posle instalacije XP-a instaliras program koji ti stalno resetuje tajmer (zaboravio sam kako se zove). Inace za Home ne postoji kao za Pro neka Corporate verzija koja nema aktivaciju i sve se svodi na crack.
drapin je napisao(la):Izvini, al' sto neces ???
Razlika JESTE samo u 5 servisa, tako barem tvrdi Microsoft !indy je napisao(la):Pro je sporiji, i nije samo razlika u servisima, jer da jeste, ne bi firme kupovale Pro, bnego bi kupile Home i jedan Pro, iskopirale service (valjda) i nastavile rad... ne?
drapin je napisao(la):Ako ti znas nekog pozvanijeg i merodavnijeg da objasni koja je ustvari stvarna razlika, bas bi voleo da nam kazes ko je to !?!? 😀
Opet da samo ponovim da si promasio temu za otprilike godinu dana, jer smo ovu diskusiju vec vodili tada, u medjuvremenu su se svi, barem na ovom forumu, slozili i shvatili - vidis i po postovima ostalih clanova da se svi zezaju i segace, niko to pitanje vise ne shvata ozbiljno jer je RESENO odavno i stvari zaista stoje onako kako sam ti rekao, a ti sad mozes da verujes i da je zemlja ravna - niko ti ne brani... 🙂 😎
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari