Šta je novo?

XP Hibernacija?

• Začetnik teme Začetnik teme Dzoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dzoni

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
609
Ako mi screen saver duze radi,oko 30 min.masina mise uspava iako sam iskljucio hibernaciju i gasenje monitora i hard diska,i tada ne mogu da je probudim nikako osim daga ugasim sa dugmetom na kucistu.Nakon toga vidim da je temp.procesora oko 60 stepeni,pa windovs ne moze da se digne sve dok se procesor ne ohladi na oko 40 stepeni.Ima li neko ideju sta bi moglo biti?ctp;

Dzoni je napisao(la):
Ako mi screen saver duze radi,oko 30 min.masina mise uspava iako sam iskljucio hibernaciju i gasenje monitora i hard diska,i tada ne mogu da je probudim nikako osim daga ugasim sa dugmetom na kucistu.Nakon toga vidim da je temp.procesora oko 60 stepeni,pa windovs ne moze da se digne sve dok se procesor ne ohladi na oko 40 stepeni.Ima li neko ideju sta bi moglo biti?ctp;

A da ti nije ukljucen standby?

System standby:Never

Mislim da je u pitanju bios...
To shto se greje preocesor...Verovatno je ukljuchena opcija da kada je system stand-by ili hibernate da iskljuchi cooler na procesoru...A i reci koji je proc i plocha ???
Mozda je ovo shto sam rekao ali nisam 100% siguran...A udji bre u bios pa probrljaj malo...

Ploca BX Master,celeron 900 overklokovan na 1200 .Iskljucio sam opciju da kada ode na standby da iskljuci cpu fan,i to je sad u redu sto se tice temperature ali i dalje ga ne mogu probuditi iz standby sa tastaturom.

Nazad
Vrh Dno