Šta je novo?

XP Divx ocajno secka

Leo

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2001
Poena
619
Na novoinstaliranom XP Divx ocajno secka.Masina je D750@825,256,Savage 4(int).
Inace u 98 Divx LETI!Instalirah codec 4.12 ,microDVD 1.1(ponavljam sve isto u 98 - super)
Kako da osposobim Divx u XP (vec postajem skeptican prema XP (98 mi je podesena -boli glava)
Hmmmmm , neko ovde rece da je XP bog za Divx?!
Bs player ni slucajno (kaze nesto ne podrzava graf - prelazi u RGB ,... - secka jos vise
Hvala unapred
i

Pazi, kod mene radi odlično. Isprobao sam Micro DVD, BS Player, RadLight, kao i još neke nepoznate plejere i radi sa svima. Koristim najnovije codece, a probao sam i sa starijim i opet je radilo bez problema. Da nije problem kod tebe u nečemu drugom, a ne u OS?
Inače, imam instaliran XP Pro, na sledećoj konfiguraciji:
Duron 800@896
ASUS A7V-133c
256 MB NCP
GF2 MX-400 64MB, TV-out
itd...

Majstore nije ti to do XP nego uzmi lepo i promeni jebeni Savage posto ti je to problem (za 98 drajveri su dobri ali to ne vazi i za NT platformu) stavi neku nVidijinu kartu pa nam posalji rezultate
Ja sam imao isto taj savage i za njega ti nema pravila nekad radi super nekad ne(odnosno neki filmovi rade super a neki ne)

Idi na ovu stranicu www.savagenews.com i ako vec nisi skini poslednje drivere za XP za Savage 4. Mozda to pomogne. Meni lici da nema hardverski overlay sa tim driverima.
Pozdrav!!!

Vrh Dno