Šta je novo?

XORO HSD6000 kucni bioskop-ne moze da se kontrolise woofer

NSdjanin

Čuven
Učlanjen(a)
09.10.2003
Poena
609
Interesuje me ako na forumu ima vlasnika ovog uredjaja, da li se kod njih isto ne može kontrolisati bas ili je to samo kod mene?
Kada se vrednost SW stavi na nulu, znači potpuno stiša, woofer i dalje lupa kao da će da razbije kutiju.

I ako neko ima ideju kako iskontrolisati taj bas bilo bi dobro.

Hvala unapred na odgovorima.

Nosio u servis i kazu da je takav softver, pa me interesuje da li jos neko ima takve probleme ili jedino meni to smeta?

Kad vrednost SW staviš na 0 (nula) vufer ne sme da se čuje uopšte . Ti lepo idi u prodavnicu i isprobaj isti takav pa se uveri i sam.
U koji si to nosio servis ?!

Nosio u njihov glavni servis u Subotici. Probao sam 2 komada i isto se tako čuju. Fanzo, da li ti pričaš iz iskustva sa HSD6000?

Onda je cela serija falš. Gore sam ti objasnio kako treba uređaj da funkcioniše. U tom slučaju imaš puno pravo sa fiskalnim računom da tražiš zamenu proizvoda ili povraćaj novca !!!
Uostalom imaš uputstvo pa pročitaj ga (uputstvo za upotrebu) i tamo bi trebalo sve lepo da piše i to na srpskom . U slučaju da ne piše na srpskom zovi inspekciju, pa neka oni reše problem , nije na tebi da ga rešavaš.
I sam si napisao gore da je greška u softveru kako su ti rekli u ovlašćenom servisu , e pa ako je greška neka lepo zamene za drugi tip proizvoda uz doplatu ili već kolko izađe . U svakom slučaju ako dođe do toga uz fiskalni račun i tvoj potpis oni prvo moraju da ti vrate sav novac , a posle ti kupuješ drugi aparat po želji.

Poslednja izmena:
Vrh Dno