Šta je novo?

xoro hsd 420 plus dvd player

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
imam xoro hsd 420 plus dvd player, koji skoro dve godine radi perfektno, sve do pre par dana kada je naprosto, poceo da guta slova iz titla, da ne prikazuje nasa slova đćč, uradio sam firmware, to je po mom misljenju zapravo samo prepis postojeceg, jer za taj model nije ni bio potreban, kazem zaista radi perfektno ! zna li neko u cemu je finta !

greska

ovo je naravno greska, u pitanju je uredjaj XORO HSD 402 PLUS, koji ce po svoj prilici, da zavrsi u kanti, jer je to naprasno gutanje slova, i ne citanje delova reci, preraslo u nerviranje do kraja ~! ako neko zna ima li tome leka, bio bih mu zahvalan da pomogne ! firmware-a na sajtovima xoro-a, za ovaj model nema ! uzas !

brate, ima li ko bar ideju kako ovo moze da se resi ! pozdrav !

Ta tvoja ideja sa kantom je najprimamljivija.:D
Salu na stranu, iskreno ne znam sta je proble, mozda je resenje da odes u neki dobar servis, al verovatno je nesto zveknulo hardverski cim firmware update ne resava problem..

reseno,
sustina je da je na sajtu da bi dosao do firmware-a potrebno ukucati serijski broj uredjaja, sto po logici stvari treba da znaci da je to uredjaj za istocno evropsko trziste, bio postavljen za zapadnoevropsko ! i naravno stari firware je zveknuo ! medjutim nasao sam konacno, posle mnogo mnogo vremena pravi, jer su hsd 430,415 i 402 plus zapravo isti uredjaji sa istom bazom, i problem je resen, mada i dalje na sajtu nema pomoci, da ce neko naci adekvatan firmware !

zato kome bude bio potreban neka se javi, rado cu pomoci, kao sto su i mnogi pomogli meni !

Nazad
Vrh Dno