Šta je novo?

Xoro 415???

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Kupio sam danas ovaj DVD player i kad ubacim divx film u njega on mi ponudi da izaberem format, ja izaberem divx i on mi napise: "Codec?" i tu stane.
U cemu je problem?
Uz njega sam dobio i neka 2 CD. Da ne mora nesto sa njih prvo da se ucita?
Pomagajte, stvarno ne znam sta da radim!!!

Prvo imaš tred vezan za Xoro 415, i tu ti je većina stvari objašnjena.
Drugo, verovatno je film sa QPEL-om, i to Xoro neće pustiti. Skini GSpot http://www.headbands.com/gspot/ učitaj film u njega i pogledaj šta kaže za codec, pa ostavi ovde neki info.

Provalio sam ovo kako ide sa ucitavanjem filma, trebao sam da izaberem format, kad se izabere Avi on ide bez problema.
Nego sad imam jedan drugi problem, subtitle ucitava samo ako je u istom folderu kao i film, ako je u drugom folderu onda kad stisnem Subtitle na daljinskom pojavi se u gornjem delu ekrana ona ruka, kao stop i ne moze da se ucita titl. Ovde sam procitao da Xoro cita titlove bez obzira u kom je folderu subtitle fajl. Mozda ima neki fazon a ja ne znam?

srdjan777 je napisao(la):
Provalio sam ovo kako ide sa ucitavanjem filma, trebao sam da izaberem format, kad se izabere Avi on ide bez problema.
Nego sad imam jedan drugi problem, subtitle ucitava samo ako je u istom folderu kao i film, ako je u drugom folderu onda kad stisnem Subtitle na daljinskom pojavi se u gornjem delu ekrana ona ruka, kao stop i ne moze da se ucita titl. Ovde sam procitao da Xoro cita titlove bez obzira u kom je folderu subtitle fajl. Mozda ima neki fazon a ja ne znam?

Proveri (na racunaru) kog formata je taj titl. Ako je neki od formata koji Xoro ne podrzava, onda je to resenje. Inace, Xoro stvarno nema problema sa ucitavanjem titlova koji su u razlicitom folderu od filma, to je provereno vec mnogo puta... Javi sta je bilo...

Nazad
Vrh Dno