Šta je novo?

XORO 415 mrtav flash-ovanje gde?

playerPA

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2003
Poena
650
Vec skoro tri nedelje mi stoji uredjaj u servisu i ko zna koliko ce jos, nigde ne mogu da ga probude... Da li neko mozda zna kod koga bi mogao da ga odnesem da proba da ga flash-uje na programatoru??! Dal je moguce da niko to ne radi?!!? Ne znam oznaku chip-a, nista... Bar da mi se javi neko ko zna vise o uredjaju i da mi kaze gde da ga "teram"

Pomagajteeeeeeee!

P.S.
Sve je to posledica loseg update-a firmware-a... Nije hteo da cita disk sa rom-om i ja sam iskljucio uredjaj jer je proces potrajao bar 3x duze od uobicajenog flash-ovanja... Nakon toga vise nije hteo da se upali... Garanciju su mi oduzeli tako da moram sam da se snalazim sada

:wall:

Kontaktiraj momka sa nickom Lucky2001, on ima programator, pa mozda i odradite nesto...

Ljudi pomagajte mozda mi ima pomoci! Potreban mi je jedan Xoro 415 DVD player da pomocu lap tool 48 programatora iscitam sadrzaj rom-a i potom uflesujem u moj uredjaj...
Fajl koji se reze na CD i sluzi za flesovanje NE MOZE da se uflesuje preko programatora jer nije ista extenzija (uredjaj verovatno to raspakiva i onda snima na chip).. Ocajan sam!!!

Vrh Dno